Vierityspalkin tähtikommentoijat vuonna 2010

Perttu Tolvanen

Vierityspalkissa on vuoden 2010 aikana nähty joukoittain loistavia kommentteja ja asiantuntevaa keskustelua. Hyvistä artikkeleista on kehittynyt suorastaan timanttista verkkosisältöä kun eri asiantuntijat ovat jatkaneet juttua kommenteissa ja käyneet tiukkojakin mielipiteenvaihtoja.

Seuraavassa erityistunnustukset muutamille erityisen aktiivisille ja useissa yhteyksissä kunnostautuneille kommentoijille. Järjestys satunnainen.

 • Juha Söderholm. Laadukkaita hakukoneoptimointiin liittyviä kommentteja joissa uskalletaan mennä pintaa syvemmälle ja näyttää rohkeata esimerkkiä siihen miten todellinen asiantuntija uskaltaa osallistua verkossa
 • Petri Mertanen. Aktiivinen keskustelija – ja vaikka välillä menee oman firman mainostamisen puolelle, niin jokainen kommentti terävää asiaa.
 • Kari Maikkola. Esimerkillistä kommentointia asiantuntijana sekä omistamansa/johtamansa yrityksen puolesta.
 • Jani Tarvainen. Julkaisujärjestelmä- ja ohjelmistokehitysasiantuntemusta ja kykyä keskustella teknologiavalinnoista ilman ylitsepääsemättömiä intohimoja minkään teknologian puolesta.
 • Petteri Numminen. Näkemystä mediatalojen liiketoimintamalleista ja verkon sisällöntuotannosta.
 • Kenneth Falck. Mediatalojen tuotekehitys- ja teknologiaosaaja joka uskaltaa argumentoida teknologisten ratkaisujen vahvuuksista ja heikkouksista myös pintaa syvemmältä tasolta.
 • Vesa Palmu. Drupal-ekosysteemin soihdunkantaja joka osaa nähdä maailman myös laajemmin kuin yksittäisen järjestelmän tai teknologian näkökulmasta – ja osaa pukea tämän sanoiksi.
 • Matias Pietilä. Asiantuntevaa kommentointia käyttöliittymäsuunnitteluun ja käytettävyyteen liittyen.
 • Aki Björklund. Webin moniosaaja, joka myös osallistuu keskusteluihin ja osaa puolustaa näkemyksiään.
 • Pekka Sahlsten. Myynnin osaaja joka kommentoi terävästi ja asiantuntevasti myös verkkomarkkinoinnin trendejä.
 • Jussi Muurikainen. Balancion-tuotteen isä joka on näyttänyt useita mallisuorituksia miten start-upin toimitusjohtaja jalkautuu blogeihin ja vastaa asiakaspalautteisiin.
 • Tommi Forsström. Moniosaaja joka keskustelee aktiivisesti ja argumentoi aina kantansa.
 • Tommi Pelkonen. Tuo kommenteissa usein mukaan kansainvälisen näkökulman ja kannustaa tavoittelemaan rohkeasti enemmän kuin vain kotimaisen yleisön hurmaamista. Myös kirjoittaja blogissa.
 • Asmo Halinen. Iltalehden verkkopomo, joka myös kommenteissa jakaa tietoa ja osallistuu. Myös kirjoittaja blogissa.
 • Tuija Aalto. YLEn internet-guruja ja esimerkillinen verkkopersoona. Aiemmin myös kirjoittaja blogissa. Nykyisin osallistuu kommentoijana.

Kiitokset myös kaikille niille sadoille kommentoijille, jotka ovat uskaltautuneet joskus jättämään kommentin Vierityspalkkiin!

Aiheet: Vierityspalkki

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
 1. Petri Mertanen says:

  Kiitos tunnustuksesta! Ensi vuonna mainostan muiden firmoja. : ) Lupaan myös kirjoittaa tiheämmin omaa blogia.

 2. Teräs Mies says:

  Mielenkiintoista, että tähtikommentoijaksi on valittu henkilö joka sensuroi omalta sosiaalistamediaa hypettävältä sivustoltaan ja blogistaan kaikki vähänkin sosiaalistamediaa kritisoivat viestit pois.

  Toisaalta kivahan se on muiden sivuilla olla tähtikommentoijana ja kohdella oman sivuston ja blogin kommentoijia törkeästi.

 3. Pekka Sahlsten says:

  Nöyrä kiitos tunnustuksestasi, Perttu. Kiitokset kuuluvat itsellesi ja muille kirjoittajille huippuhyvästä blogista!

  Erinomaista blogivuotta 2011 kaikille!

 4. Vesa Palmu says:

  Myöhästynyt kiitos tunnustuksesta myös minulta. :-)
  Vuonna 2011 laitetaan jälleen uutta vaihdetta silmään ja tullaan myös näkymään sekä Vierityspalkissa että verkossa ihan yleensäkin entistä enemmän.