Vierityspalkin tähtikommentoijat vuonna 2010

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Vierityspalkki uudistui.

Vierityspalkissa on vuoden 2010 aikana nähty joukoittain loistavia kommentteja ja asiantuntevaa keskustelua. Hyvistä artikkeleista on kehittynyt suorastaan timanttista verkkosisältöä kun eri asiantuntijat ovat jatkaneet juttua kommenteissa ja käyneet tiukkojakin mielipiteenvaihtoja.

Seuraavassa erityistunnustukset muutamille erityisen aktiivisille ja useissa yhteyksissä kunnostautuneille kommentoijille. Järjestys satunnainen.

 • Juha Söderholm*. Laadukkaita hakukoneoptimointiin liittyviä kommentteja joissa uskalletaan mennä pintaa syvemmälle ja näyttää rohkeata esimerkkiä siihen miten todellinen asiantuntija uskaltaa osallistua verkossa
 • Petri Mertanen*. Aktiivinen keskustelija – ja vaikka välillä menee oman firman mainostamisen puolelle, niin jokainen kommentti terävää asiaa.
 • Kari Maikkola. Esimerkillistä kommentointia asiantuntijana sekä omistamansa/johtamansa yrityksen puolesta.
 • Jani Tarvainen. Julkaisujärjestelmä- ja ohjelmistokehitysasiantuntemusta ja kykyä keskustella teknologiavalinnoista ilman ylitsepääsemättömiä intohimoja minkään teknologian puolesta.
 • Petteri Numminen. Näkemystä mediatalojen liiketoimintamalleista ja verkon sisällöntuotannosta.
 • Kenneth Falck. Mediatalojen tuotekehitys- ja teknologiaosaaja joka uskaltaa argumentoida teknologisten ratkaisujen vahvuuksista ja heikkouksista myös pintaa syvemmältä tasolta.
 • Vesa Palmu*. Drupal-ekosysteemin soihdunkantaja joka osaa nähdä maailman myös laajemmin kuin yksittäisen järjestelmän tai teknologian näkökulmasta – ja osaa pukea tämän sanoiksi.
 • Matias Pietilä*. Asiantuntevaa kommentointia käyttöliittymäsuunnitteluun ja käytettävyyteen liittyen.
 • Aki Björklund*. Webin moniosaaja, joka myös osallistuu keskusteluihin ja osaa puolustaa näkemyksiään.
 • Pekka Sahlsten*. Myynnin osaaja joka kommentoi terävästi ja asiantuntevasti myös verkkomarkkinoinnin trendejä.
 • Jussi Muurikainen. Balancion-tuotteen isä joka on näyttänyt useita mallisuorituksia miten start-upin toimitusjohtaja jalkautuu blogeihin ja vastaa asiakaspalautteisiin.
 • Tommi Forsström*. Moniosaaja joka keskustelee aktiivisesti ja argumentoi aina kantansa.
 • Tommi Pelkonen. Tuo kommenteissa usein mukaan kansainvälisen näkökulman ja kannustaa tavoittelemaan rohkeasti enemmän kuin vain kotimaisen yleisön hurmaamista. Myös kirjoittaja blogissa.
 • Asmo Halinen. Iltalehden verkkopomo, joka myös kommenteissa jakaa tietoa ja osallistuu. Myös kirjoittaja blogissa.
 • Tuija Aalto. YLEn internet-guruja ja esimerkillinen verkkopersoona. Aiemmin myös kirjoittaja blogissa. Nykyisin osallistuu kommentoijana.

Kiitokset myös kaikille niille sadoille kommentoijille, jotka ovat uskaltautuneet joskus jättämään kommentin Vierityspalkkiin!

huom. *linkkejä poistettu toimimattomina*

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

5 kommenttia on “Vierityspalkin tähtikommentoijat vuonna 2010”

 1. Kiitos tunnustuksesta! Ensi vuonna mainostan muiden firmoja. : ) Lupaan myös kirjoittaa tiheämmin omaa blogia.

 2. Mielenkiintoista, että tähtikommentoijaksi on valittu henkilö joka sensuroi omalta sosiaalistamediaa hypettävältä sivustoltaan ja blogistaan kaikki vähänkin sosiaalistamediaa kritisoivat viestit pois.

  Toisaalta kivahan se on muiden sivuilla olla tähtikommentoijana ja kohdella oman sivuston ja blogin kommentoijia törkeästi.

 3. Kiitän myös tunnustuksesta! Menestyksekästä Uutta Vuotta 2011 kaikille lukijoille ja kirjoittajille.

 4. Nöyrä kiitos tunnustuksestasi, Perttu. Kiitokset kuuluvat itsellesi ja muille kirjoittajille huippuhyvästä blogista!

  Erinomaista blogivuotta 2011 kaikille!

 5. Myöhästynyt kiitos tunnustuksesta myös minulta. :-)
  Vuonna 2011 laitetaan jälleen uutta vaihdetta silmään ja tullaan myös näkymään sekä Vierityspalkissa että verkossa ihan yleensäkin entistä enemmän.

Kommentointi on suljettu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun