Kari Haakana vetämään Sanoma Magazinesin digiyksikön tuottajatiimiä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Pitkän linjan toimittaja Tietokone-lehdessä* ja aktiivinen bloggaaja Kari Haakana* siirtyy uuteen tehtävään Sanoma Magazines* -divisioonan Digital Media -yksikköön*. Uudessa tehtävässä Haakana ottaa vastuuta erityisesti yksikön eri lehtien web-tuottajien työn ohjaamisesta.

Vierityspalkki on aikaisemminkin uutisoinut uuden Digital Media -yksikön synnystä ja kehityksestä. Talven aikanahan yhä useampi Sanoma Magazinesin lehti on saanut oman web-tuottajan joka on ryhtynyt vastaamaan niin sisällöntuotannosta kuin projektien koordinoinnista Sanoma Magazinesin lehtien verkkopalveluissa. Keväällä yksikkö sai johtoonsa Tuija Wikströmin ja yksikkö on mm. rekrytoinut aktiivisesti kevään aikana.

Kari Haakana kommentoi siirtymistään uuteen tehtäväänsä Vierityspalkille:

“Tietokoneesta lähteminen tapahtuu osittain haikein mielin; olen ollut lehdessä toimittajana ja toimituspäällikkönä yhteensä yli kuusi vuotta. Toisaalta uusi duuni on toimenkuvansa puolesta unelmahomma sekin ja siinä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joiden tiimoilta olen pitkään blogannut. Erityisesti haluaisin auttaa aikakauslehtiä ottamaan verkossa niille kuuluvan paikan ja näkyvyyden, joka on nyt pahasti miinuksella.”

Erityisesti Tietokone-lehden verkkoläsnäolon kanssa pitkäjänteistä työtä tehneenä henkilönä Haakana myös arvelee tuovansa muillekin lehdille näkemystä pitkäjänteiseen ja aktiiviseen verkkopalveluiden kehittämiseen. Haakana toteaa mm. viime talven aikana uudistettujen palveluiden olevan vasta kehityskaarensa alussa.

“Hyvien verkkopalveluiden tekeminen on pitkäjänteistä hommaa: sekä Aku että uudistettu Vauva ja Perhe ovat vielä taipaleensa alussa.”

Vierityspalkki onnittelee uudesta tehtävästä. Sanoma Magazinesin verkkoponnistelut ovat epäilemättä vielä alkuvaiheessa, mutta eteneminen on määrätietoista ja uusi vahvistus varmasti auttaa oman paikan löytämisessä Suomen verkkomediakentässä.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun