Kari Haakana vetämään Sanoma Magazinesin digiyksikön tuottajatiimiä

Perttu Tolvanen

Pitkän linjan toimittaja Tietokone-lehdessä ja aktiivinen bloggaaja Kari Haakana siirtyy uuteen tehtävään Sanoma Magazines -divisioonan Digital Media -yksikköön. Uudessa tehtävässä Haakana ottaa vastuuta erityisesti yksikön eri lehtien web-tuottajien työn ohjaamisesta.

Vierityspalkki on aikaisemminkin uutisoinut uuden Digital Media -yksikön synnystä ja kehityksestä. Talven aikanahan yhä useampi Sanoma Magazinesin lehti on saanut oman web-tuottajan joka on ryhtynyt vastaamaan niin sisällöntuotannosta kuin projektien koordinoinnista Sanoma Magazinesin lehtien verkkopalveluissa. Keväällä yksikkö sai johtoonsa Tuija Wikströmin ja yksikkö on mm. rekrytoinut aktiivisesti kevään aikana.

Kari Haakana kommentoi siirtymistään uuteen tehtäväänsä Vierityspalkille:

“Tietokoneesta lähteminen tapahtuu osittain haikein mielin; olen ollut lehdessä toimittajana ja toimituspäällikkönä yhteensä yli kuusi vuotta. Toisaalta uusi duuni on toimenkuvansa puolesta unelmahomma sekin ja siinä pääsee tekemään käytännössä niitä asioita, joiden tiimoilta olen pitkään blogannut. Erityisesti haluaisin auttaa aikakauslehtiä ottamaan verkossa niille kuuluvan paikan ja näkyvyyden, joka on nyt pahasti miinuksella.”

Erityisesti Tietokone-lehden verkkoläsnäolon kanssa pitkäjänteistä työtä tehneenä henkilönä Haakana myös arvelee tuovansa muillekin lehdille näkemystä pitkäjänteiseen ja aktiiviseen verkkopalveluiden kehittämiseen. Haakana toteaa mm. viime talven aikana uudistettujen palveluiden olevan vasta kehityskaarensa alussa.

“Hyvien verkkopalveluiden tekeminen on pitkäjänteistä hommaa: sekä Aku että uudistettu Vauva ja Perhe ovat vielä taipaleensa alussa.”

Vierityspalkki onnittelee uudesta tehtävästä. Sanoma Magazinesin verkkoponnistelut ovat epäilemättä vielä alkuvaiheessa, mutta eteneminen on määrätietoista ja uusi vahvistus varmasti auttaa oman paikan löytämisessä Suomen verkkomediakentässä.

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.