Google Helsinki rekrytoi

Perttu Tolvanen

Lasse oli huomannut Googlen Helsingin toimiston aloittaneen rekrytoinnin. Ensimmäisenä työlistalla asiakkuusvastaavia ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavia johtajia.

Hieman esimakua saa vaikka tästä lainauksesta:

Google is seeking an experienced deal maker who can bring their business development and strategic selling skills to Google to develop complex, revenue-focused partner relationships for our growing Media & Publishing team. In this high-visibility role you will be responsible for identifying, structuring, negotiating and closing revenue-generating relationships. You will use the AdSense product portfolio, as well as other Google products and services you identify as relevant to the partners’ specific requirements.

Toisaalta “Account strategist” tuntuu aika perinteisen copywriter/hakukoneoptimoijan toimenkuvalta. Ei kai vain Google lähde kilpailemaan “kavereidensa” kanssa..

Google’s advertising program sells highly-targeted text ads that deliver performance up to 5x industry average for traditional banners. The Account Strategists write and rewrite ad copy to improve performance. Attention to detail and excellent communication skills are essential because the Account Strategist works closely with our sales team and works directly with clients to coordinate and execute creative optimization of campaigns.

Suorat linkit ilmoituksiin:

Lisää työpaikkoja digimedian avoimet työpaikat -sivulta.

[Update 15.1.2008: Digitoday jatkoi seuraavana päivänä aiheesta ja teki myös haastattelun aiheeseen liittyen.]

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.