Google Helsinki rekrytoi

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Jos olet vain vuokrattava lihapala, vaadi osasi laskutuksesta.

Lasse oli huomannut* Googlen Helsingin toimiston aloittaneen rekrytoinnin. Ensimmäisenä työlistalla asiakkuusvastaavia ja liiketoiminnan kehittämisestä vastaavia johtajia.

Hieman esimakua saa vaikka tästä lainauksesta:

Google is seeking an experienced deal maker who can bring their business development and strategic selling skills to Google to develop complex, revenue-focused partner relationships for our growing Media & Publishing team. In this high-visibility role you will be responsible for identifying, structuring, negotiating and closing revenue-generating relationships. You will use the AdSense product portfolio, as well as other Google products and services you identify as relevant to the partners’ specific requirements.

Toisaalta “Account strategist” tuntuu aika perinteisen copywriter/hakukoneoptimoijan toimenkuvalta. Ei kai vain Google lähde kilpailemaan “kavereidensa” kanssa..

Google’s advertising program sells highly-targeted text ads that deliver performance up to 5x industry average for traditional banners. The Account Strategists write and rewrite ad copy to improve performance. Attention to detail and excellent communication skills are essential because the Account Strategist works closely with our sales team and works directly with clients to coordinate and execute creative optimization of campaigns.

Suorat linkit ilmoituksiin:

 • Account Manager – Helsinki, Google*
 • Account Strategist – Helsinki, Google*
 • Industry Head Multi-Sector – Helsinki, Google*
 • Industry Manager Multi-Sector – Helsinki, Google*
 • Strategic Partner Business Development Manager, Media and Publishing – Helsinki, Google*

Lisää työpaikkoja digimedian avoimet työpaikat -sivulta.

[Update 15.1.2008: Digitoday jatkoi seuraavana päivänä aiheesta ja teki myös haastattelun aiheeseen liittyen.*]

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun