Kisa teineistä kiristyy

Perttu Tolvanen

IRC-galleria meni jo. Nyt lähti ii2.

Teini-ikäisten verkkoyhteisö ii2 myytiin Citypress Oy:lle. Suomen toiseksi suurimmaksi teini-ikäisten verkkopalveluksi itseään kutsuva palvelu täydentääkin esimerkiksi City.fi -konseptia monelta osin.

ii2.org

ii2:sen strategisia lukuja:

  • 171 000 rekisteröitynyttä käyttäjää,
  • sivustolle liitettyjä kuvia yli kaksi miljoonaa,
  • sivulatauksia viikossa yli 30 miljoonaa.

Palvelun taustalla olevan ii2median voisi kuvitella nyt keskittyvän enemmän Petsie-palvelunsa kehitykseen. Ellei sitten uusia aluevaltauksia ole suunnitteilla. Teinit ja lemmikit hoidettu, mitä seuraavaksi?

Aiheet: Yhteisösivustot

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.