Kotimainen podcasthakemisto betatestauksessa

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Apu360-sovellus on kiinnostava kokeilu A-lehdiltä.

Ville Säävuoren kumppaneineen työstämä podcasthakemisto.net* on pitkän odotuksen jälkeen testaajille avoinna*. Hiljaiseloa viettää myös moni podcastaaja: etusivun “Tuoreimmat lähetykset” – näkymä paljastaa, että kotimainen indie-podcast – tarjonta on muutaman aktiivijulkaisijan varassa.

Lähes vuoden uinunut “radikaali radiokanava”, kansalaisjournalistinen Radio Verso* ilmoittaa uudistuneensa. Lapin Yliopistossa mediakasvatusta opiskelevan Jarno Ristaniemen uusi Radio Verso* lupaa tarjota vinkkejä opettajille käytännön mediakasvatuksen toteuttamiseksi. Esittelyjakso on toteutettu screencastina, mikä onkin paikallaan tulevissa jaksoissa, joissa tekijä aikoo esitellä lapsille ja nuorille suunnattuja verkkopalveluja ja antaa käytännön niksejä siitä, mitä mediakasvatuksen merkeissä luokassa voi tehdä.

Kirjoittaja vastaa YLEn podcast-palveluista ja on toinen kesäkuussa aloittaneen median uusia ulottuvuuksia luotaavan Sula Pinta – podcastin* tekijöistä. Podcasting – ilmiön pitkäikäisyyttä pohditaan kirjoittajan työblogissa: Podcasting – välivaihe nettiradion kehityksessä vai pysyvä palvelumuoto?*

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun