Sonja Kangas kehittämään pelipalveluita EGETille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 16 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Creunan toimari nimitetty: Jani Kekkonen.

Digimedian, pelien ja nuorten mediakulttuurin asiantuntija Sonja Kangas* siirtyy heinäkuussa VTT:ltä kehittämään uudenlaisia sosiaalista mediaa hyödyntäviä pelipalveluita EGET*ille. “Tavoitteenamme on mullistaa mobiili- ja online rahapelaaminen — ei sen enempää eikä vähempää”, Kangas virnistää. Hän uskoo, että fyysisten ja virtuaalisten tilojen joustaminen uudenlaisten teknologioiden myötä sekä viihdepelaamisen ja rahapelaamisen osittainen lähentyminen tarjoaa paljon tilaa innovaatioille.

Kangas kertoo myös jatkavansa Nuorisotutkimusverkoston jäsenenä nuorisosegmenttiin erikoistuneena tutkijana ja lupaa syksyllä tietoa vertailevasta kyselytutkimuksesta, jossa on selvitetty korealaisten, japanilaisten ja suomalaisten 15-29 -vuotiaiden digikulttuureita sekä nuorten digitaalista sosiaalista luovuutta.

Kangas kertoo myös järjestävänsä syksystä 2007 lähtien ohjelmaa IGDA -iltoihin, tavoitteena marssittaa esille tekijöitä ja tutkijoita kertomaan kokemuksiaan ja näkemyksiään pelitoimialan nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun