Sonja Kangas kehittämään pelipalveluita EGETille

Tuija Aalto

Digimedian, pelien ja nuorten mediakulttuurin asiantuntija Sonja Kangas* siirtyy heinäkuussa VTT:ltä kehittämään uudenlaisia sosiaalista mediaa hyödyntäviä pelipalveluita EGET*ille. “Tavoitteenamme on mullistaa mobiili- ja online rahapelaaminen — ei sen enempää eikä vähempää”, Kangas virnistää. Hän uskoo, että fyysisten ja virtuaalisten tilojen joustaminen uudenlaisten teknologioiden myötä sekä viihdepelaamisen ja rahapelaamisen osittainen lähentyminen tarjoaa paljon tilaa innovaatioille.

Kangas kertoo myös jatkavansa Nuorisotutkimusverkoston jäsenenä nuorisosegmenttiin erikoistuneena tutkijana ja lupaa syksyllä tietoa vertailevasta kyselytutkimuksesta, jossa on selvitetty korealaisten, japanilaisten ja suomalaisten 15-29 -vuotiaiden digikulttuureita sekä nuorten digitaalista sosiaalista luovuutta.

Kangas kertoo myös järjestävänsä syksystä 2007 lähtien ohjelmaa IGDA -iltoihin, tavoitteena marssittaa esille tekijöitä ja tutkijoita kertomaan kokemuksiaan ja näkemyksiään pelitoimialan nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Aiheet: nimitykset ja eroamiset

Tagit: ,

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.