Sonja Kangas kehittämään pelipalveluita EGETille

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Webin tekijä maailmalla: Tommi Forsström ja New York.

Digimedian, pelien ja nuorten mediakulttuurin asiantuntija Sonja Kangas* siirtyy heinäkuussa VTT:ltä kehittämään uudenlaisia sosiaalista mediaa hyödyntäviä pelipalveluita EGET*ille. “Tavoitteenamme on mullistaa mobiili- ja online rahapelaaminen — ei sen enempää eikä vähempää”, Kangas virnistää. Hän uskoo, että fyysisten ja virtuaalisten tilojen joustaminen uudenlaisten teknologioiden myötä sekä viihdepelaamisen ja rahapelaamisen osittainen lähentyminen tarjoaa paljon tilaa innovaatioille.

Kangas kertoo myös jatkavansa Nuorisotutkimusverkoston jäsenenä nuorisosegmenttiin erikoistuneena tutkijana ja lupaa syksyllä tietoa vertailevasta kyselytutkimuksesta, jossa on selvitetty korealaisten, japanilaisten ja suomalaisten 15-29 -vuotiaiden digikulttuureita sekä nuorten digitaalista sosiaalista luovuutta.

Kangas kertoo myös järjestävänsä syksystä 2007 lähtien ohjelmaa IGDA -iltoihin, tavoitteena marssittaa esille tekijöitä ja tutkijoita kertomaan kokemuksiaan ja näkemyksiään pelitoimialan nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

[* Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun