Uusi Suomi herää henkiin verkkojulkaisuna

Tuija Aalto

Niklas Herlin perustaa Uusi Suomi – nimisen nettilehden. Päätoimittajaksi on rekrytoitu Arvopaperin toimituspäällikön paikalta Markku Huusko, uutisoi Markkinointi&Mainonta perjantaina (Uusi Suomi herää henkiin).

Tietokone-lehden toimituspäällikkö Kari Haakana pitää uutista merkittävänä tapauksena kotimaisessa mediakentässä: “nyt ollaan perustamassa originaalisisältöön nojaavaa, korkean profiilin web-palvelua, jolla ei ole selkänojanaan jotain vanhaa mediaa: televisiokanavaa, paperilehteä tai radiokanavaa. Tällaisia hankkeita ei Suomessa montaa ole ollut sitten WOW:in” (Uusi Suomi, tosiaan).

Aiheet: Mediat verkossa

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.