Sulake uudistaa yritysilmeensä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 17 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Wired kirjoittaa Habbo Hotellin viimeisimmistä käänteistä.

Sulake Corporation Oy uudistaa lähiaikoina yritysilmeensä. Uudessa tunnuksessa, kirjasimissa ja yritysmateriaalissa halutaan selkeästi erottua Sulakkeen tärkeimmästä tuotteesta Habbo Hotelista ja sen pikselimaailmasta.

Sulakkeen vanha ja uusi logo

Uusi tunnus on jo käytössä esimerkiksi työntekijöiden käyntikorteissa, mutta varsinaisesti se otetaan käyttöön vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Kirjoittaja toimii Sulakkeella ohjelmistokehittäjänä.

2 kommenttia on “Sulake uudistaa yritysilmeensä”

 1. Hieno logo, kyllä tuossa yhä Habboa näkee.

  Vähän hymyilyttää ylitrendikkyys: väri, fontit ja jopa nimi ovat niin web x.x, kuin vain voi olla. Onneksi se heijastus puuttuu.

  (*Linkki poistettu toimimattomana.)

  Ja täällä riemastuttava irtipäässyt keskustelumonsteri logoista: (*Linkki poistettu toimimattomana.)

 2. Tuleepa fontista mieleen Elisa…

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun