Teemu Huuhtasesta Sulakkeen Amerikan pomo

asmunder

Teemu Huuhtanen on nimitetty Sulakkeen Pohjois-Amerikan toimintojen johtajaksi. Vuodesta 2003 Sulakkeella työskennellyt Huuhtanen toimii yhtiössä jatkossa myös Executive Vice President, Business Development -tittelin kera.

Aiheesta tarkemmin englanniksi Sulakkeen lehdistötiedotteessa*.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina tai vanhentuneina.]

Aiheet: nimitykset ja eroamiset, peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.