Habbo Hotelit Kiinaan, Portugaliin ja Brasiliaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 18 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Facebook blokkasi uutiset Kanadassa ja pienet mediat kokivat kovimman iskun.

Sulakkeen uusimmat aluevaltaukset ovat Kiina, Portugali ja Brasilia, kun yhtiö avaa maihin omat Habbo Hotelit. Portugalin ja Brasilian peli on käytännössä yksi ja sama, portugalinkielisiin maihin suunnattu “Habbo Hotel em Português”.

Kiinassa peli on lisensoitu kiinalaiselle OPTIC Communicationsille, joka on Hongkongin pörssissä listatun CITIC Pacific Limitedin tytäryhtiö. CITIC Pacific Limited on Kaakkois-Aasian suurin monialayritys, jolla on noin 16 000 työntekijää. Habbo Hotelin toiminnasta Kiinassa vastaa OPTIC Dreamz* -yhtiö.

“Internetin hyödyntäminen ja online-tuotteet Kiinassa muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Uskomme, että Habbo Hotel on tuote, joka tuo kiinalaisille internet-käyttäjille aivan uudenlaista innostusta”, kertoo Raymond Cheung, OPTIC Dreamzin johtaja. “Olemme erittäin tyytyväisiä Sulakkeen kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen ja uskomme vahvasti, että Habbo Hotel tuo Kiinaan aivan uudenlaisen online-yhteisö-kokemuksen.”

Tällä hetkellä Kiinassa on auki vasta promosivusto*. Varsinainen yhteisö avataan Sulakkeen mukaan “lähikuukausina”. Portugalinkielinen hotelli on avoinna käyttäjille ja betavaiheessa.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun