Habbo Hotelit Kiinaan, Portugaliin ja Brasiliaan

Visa

Sulakkeen uusimmat aluevaltaukset ovat Kiina, Portugali ja Brasilia, kun yhtiö avaa maihin omat Habbo Hotelit. Portugalin ja Brasilian peli on käytännössä yksi ja sama, portugalinkielisiin maihin suunnattu “Habbo Hotel em Português”.

Kiinassa peli on lisensoitu kiinalaiselle OPTIC Communicationsille, joka on Hongkongin pörssissä listatun CITIC Pacific Limitedin tytäryhtiö. CITIC Pacific Limited on Kaakkois-Aasian suurin monialayritys, jolla on noin 16 000 työntekijää. Habbo Hotelin toiminnasta Kiinassa vastaa OPTIC Dreamz* -yhtiö.

“Internetin hyödyntäminen ja online-tuotteet Kiinassa muuttuvat ja kehittyvät koko ajan. Uskomme, että Habbo Hotel on tuote, joka tuo kiinalaisille internet-käyttäjille aivan uudenlaista innostusta”, kertoo Raymond Cheung, OPTIC Dreamzin johtaja. “Olemme erittäin tyytyväisiä Sulakkeen kanssa tehtyyn yhteistyösopimukseen ja uskomme vahvasti, että Habbo Hotel tuo Kiinaan aivan uudenlaisen online-yhteisö-kokemuksen.”

Tällä hetkellä Kiinassa on auki vasta promosivusto*. Varsinainen yhteisö avataan Sulakkeen mukaan “lähikuukausina”. Portugalinkielinen hotelli on avoinna käyttäjille ja betavaiheessa.

[*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.]

Comments are closed.