Zeroni

Tekijä: Generaxion
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Zeroni Oy on työturvallisuuden valvontaan ja turvallisuuskulttuurin kehittämiseen keskittyvä yritys, jonka ohjelmistoratkaisut digitalisoivat arkea rakennusalalla, investointihankkeissa ja teollisuudessa.

Generaxion toteutti Zeronille kokonaisvaltaisen brändiuudistuksen tukemaan yrityksen tavoitetta kasvaa maan johtavaksi työturvallisuuspalvelujen tarjoajaksi. Osana brändiuudistusta muuttui myös yrityksen nimi, ja uusi brändi jalkautettiin uudessa verkkopalvelussa, joka suunniteltiin tukemaan saumattomasti liiketoimintastrategiaa.

Aiempi sivusto oli toteutettu WordPressillä, joten oli luontevaa toteuttaa myös uusi sivusto samalla teknologialla. Sivuston keskeisenä tavoitteena on kasvattaa palvelun tunnettavuutta sekä lisätä yhteydenottojen ja liidien määrää. Tämän saavuttamiseksi käyttöliittymän ja sisältörakenteen suunnittelussa keskityttiin ennen kaikkea kohderyhmäkohtaisiin sisältöihin ja myyntipolkuihin.

Zeronin palvelujen keskeisiä kohderyhmiä ovat teollisuusalan yritykset, kaupungit, rakennusliikkeet ja insinööritoimistot. Sivuston sisältö koostuu palvelun ominaisuuksien esittelystä, kohderyhmien mukaisista sisältösivuista, UKK-osiosta, blogista ja asiakastarinoista.

Teknisen toteutuksen pääpaino oli räätälöityjen Gutenberg-lohkojen toteutuksessa, joita hyödynnetään kuvaamaan palvelun ominaisuuksia ja helppokäyttöisyyttä sekä tukemaan sivuston visuaalista ilmettä.

“Generaxionin tiimi sai hienosti kiinni monisyisestä toimialasta ja visiostamme. Uudistus sujui johdonmukaisesti ja ajantasaisesti – ja ennen kaikkea lopputulos kiteytyi selkeäksi kokonaisuudeksi.”
Marjut Riihimäki, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Zeroni Oy

Jätä kommentti