Wunder

Tekijä: Paper Planes Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Wunder on kolmessa maassa toimiva yli 130 asiantuntijan digitoimisto. Yrityksen uudistunut strategia vaati rinnalleen uuden sivuston, joka olisi entistä myynnillisempi, inbound-markkinointiin soveltuva ja ennen kaikkea esteetön.

Wunder konseptoi, suunnitteli ja tuotti sivuston sisällöt. Paper Planes vastasi uuden, näyttävän sivuston teknisestä toteutuksesta WordPress-alustalle. Rakensimme uudet, näyttävät sivut WordPress-alustalle. Wunder valitsi WP:n sen notkeuden vuoksi ja jotta sivustoa pystyisi jatkossa päivittämään helposti ja monipuolisesti sisältömoduulien avulla.

Saavutettavuus oli projektin keskiössä alusta asti, sillä Wunder tunnetaan saavutettavien toteutusten edelläkävijänä. Saavutettavuus palvelee käyttäjiä, joilla on erityistarpeita, mutta samalla se varmistaa, että sivusto on ihan kaikille helppokäyttöinen. Lisäksi se parantaa sivuston näkyvyyttä, sillä hakukoneet priorisoivat saavutettavia sivustoja.

Verkkosivu-uudistuksen toteuttaminen WordPressillä mahdollistaa ketterän jatkokehittämisen tulevien tarpeiden mukaan. Jatkokehittäminen aloitettiinkin oikeaoppisesti heti projektin valmistuttua.

Projektin mahdollisti tiivis yhteistyömme ja sujuva kommunikointi. Jatkokehitystä tehdään yhtä tiiviissä yhteistyössä Wunderin asiantuntijoiden kanssa.

Verkkosivu-uudistuksen lopputuloksena on strategian mukainen, näyttävä ja käyttäjäystävällinen sivusto, jonka päivittäminen ja kehittäminen on helppoa. Wunderilaisten omien sanojen mukaan ”saitti toimii kuin unelma”.

Jätä kommentti