Toimistotarvikkeet.com -verkkokauppa

Tekijä: Mediapool Finland
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Pitkäaikainen asiakkaamme Toimistotarvikkeet.com halusi modernisoida vanhan CloverShop Pro-pohjaisen verkkokauppa-alustansa, jota oli aikojen saatossa kustomoitu erittäin vahvasti helpottamaan valtavan tuotekatalogin ja asiakasrekisterin ylläpitoa.

Verkkokaupan alustaa ei vaihdettu, vaan sen teknistä rakennetta suoraviivaistettiin, haluttuja toimintoja muokattiin ja lisättiin. Ulkoasu päivitettiin moderniksi responsiiviseksi käyttöliittymäksi, joka on saanut runsaasti kiitosta yrityskäyttäjien keskuudessa.

Verkkokaupan hallinnassa voidaan toteuttaa hyvin spesifejä asiakaskohtaisia hinnoittelu- ja näkyvyysmalleja, joiden avulla käyttäjää voidaan ohjata ja auttaa tilausten tekemisessä erittäin tehokkaasti. Haasteena asiakkaalla oli erittäin laaja tuotevalikoima ja sen hallinta. Suunnittelimme tuotetietojen hallintaan helpottavat työkalut. Tilaustietojen ohjaus vaadittaviin ulkopuolisiin järjestelmiin toteutettiin Mediapoolin toteuttaman älykkään rajapinnan avulla.

Verkkokaupan, vai pitäisikö tässä tapauksessa sanoa myynninohjausjärjestelmän avulla asiakas kykenee käsittelemään minimaalisella henkilötyövoimalla suuren määrän tilauksia ja toimituksia. Verkkokaupan avauksen jälkeen toimistotarvikkeet.com:in myynnin luvut ovat olleet nousujohteisia.

Jätä kommentti