Tiera

Tekijä: Avidly
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Kuntien Tiera on kuntakentän toiminnan uudistaja ja rakentaa tulevaisuuden kuntapalveluita. Tiera tarjoaa ja kehittää valtakunnallisena, kuntaorganisaatioiden ja hyvinvointialueiden omistamana yhtiönä valmiiksi tuotteistettuja ja kilpailutettuja ICT-palveluita ja digiratkaisuja omistaja-asiakkaidensa sujuvan arjen ja toiminnan kehittämisen tueksi.

Tieralla oli tarve uudistaa aiempi sivusto, jonka käyttökokemus oli jäänyt ajastaan jälkeen. Keskustelujen jälkeen sovittiin yhteistyöstä, jossa Avidlyn asiantuntijatiimi suunnitteli ja toteutti uuden sivustokokonaisuuden WordPress -alustalle.

Tieran laajan palveluvalikoiman esilletuonti toteutettiin omana palvelut -sisältötyyppinään, johon rakennettiin luokittelut niin, että palvelurakennetta voidaan tarpeiden muuttuessa tulevaisuudessa helposti muokata. Myös asiakastarinat muodostavat oman sisältötyyppinsä, joka on ristiinlinkitettävissä palveluiden ja muiden sisältöjen oheen räätälöityä sisältölohkoa käyttäen. Ajankohtaissisällöt, mm. blogikirjoitukset, podcastit, tapahtumat, tiedotteet ja webinaarit toteutettiin WordPressin artikkeleina.

Käyttöliittymän toteutuksessa käytettiin Avidlyn omaa avoimesti julkaistua ulkoasuteemaa ja kehittämiämme Gutenberg-editorin lohkoja sekä Tieran tarpeisiin erityisesti räätälöityjä lohkoja ja lohkomalleja.

Uudistusprojektin jatkona sivustoon integroitiin HubSpot-järjestelmä inbound-markkinoinnin tarpeita palvelemaan. Integraatio toteutettiin WordPress-lisäosan avulla ja palvelussa käytettävät, käyttäjälle näkyvät lomakkeet luotiin HubSpotin lomakkeita käyttäen.

Tieran ja Avidlyn välinen yhteistyö vakiinnutettiin sittemmin MaaS-toimintamalliksi, jonka puitteissa Avidlyn monialainen tiimi tukee Tieran tavoitteita jatkuvana palveluna mm. SEM-, SEO- ja analytiikka-aiheissa, asiakasostopolkujen ja markkinoinnin automaation edistämisessä sekä sivuston ja HubSpot-alustan jatkuvan kehittämisen saralla.

Jätä kommentti