Relion

Tekijä: Kaimana
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Relion on paljon muutakin kuin tilitoimisto. Sähköisen taloushallinnon rutiinien lisäksi Relion auttaa yritystäsi kasvamaan ja on apuna aidosti tärkeissä asioissa kuten kasvun suunnittelussa ja omistukseen liittyvissä kysymyksissä tai rahoituksen järjestämisessä. Relion työllistää tällä hetkellä 20 talouden moniosaajaa ja kasvaa vauhdilla.

Relionin verkkosivu-uudistuksessa päätavoitteena oli luoda ammattimaisemmat raamit liiketoiminnan kasvun mahdollistamiseksi. Verkkosivujen rooli on merkittävä niin yrityksen mielikuvan luomisessa kuin orgaanisesti laadukkaan liikenteen ohjaamisessa kiinnostuneeksi ostajiksi.

Vanha Wix-pohjainen alusta alkoi käymään kankeaksi kehittää ja sen käyttö ei ollut innostavaa alustan hitauden vuoksi. Lisäksi pohja alkoi haitata tärkeää hakukoneoptimointityötä niin merkittävästi, että uusille verkkosivuille oli jo huutava tarve. Alustaksi vaihdettiin avoimen lähdekoodin WordPress, jonka päälle räätälöitiin Pixelsin toimesta kokonaan uusi, uniikki ulkoasu ja taustalle joustavat sivupohjat modulaariseen sisällönhallintaan. Ohessa myös Relionin visuaalinen ilme päivittyi modernimpaan suuntaan.

Relionilla on selkeä tavoite ravistella toimialan pölyttyneitä käytänteitä ja luoda uusia odotuksia modernimman taloushallinnon kumppanin roolista ja toimintatavoista. B2B- & palveluyritykselle poikkeuksellisesti, Relion esimerkiksi avaa läpinäkyvästi hinnoitteluaan kekseliään laskurin avulla ja samalla poistaa ostamisen esteitä. Selkeät toimintakehoitteet ja konversiopisteet seuraavat käyttäjiä läpi sivuston.

[Huom. Referenssi julkaistu alunperin Pixelsin nimissä. Pixels ja Redland sulautuivat 2022 alussa Kaimanaksi.]

Jätä kommentti