Rakennusalan palveluyhtiö Firan verkkosivusto

Tekijä: Into-Digital Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Rakennusalan palveluyhtiö Fira uusi visuaalisen ilmeensä kesällä 2022. Me vastasimme uudistetun ilmeen tärkeimmän yksittäisen jalkautuksen, eli verkkosivuston teknisestä toteutuksesta.

Fira toimii alalle poikkeuksellisesti, sillä Fira kehittää ja toteuttaa hankkeita aina yhdessä asiakkaan kanssa. Samalla yhtiö rikkoo alan rajoja myös erittäin visuaalisella ja rohkealla ulkoasullaan sekä näyttävällä verkkosivustollaan. Uusi ilme ja sivuston toiminnallisuus viestivät juuri sopivalla tavalla Firasta, joka voidaan lukea alallaan poikkeukselliseksi yhtiöksi.

Sisällöllisesti laaja ja ennen kaikkea monipuolinen WordPress-verkkopalvelu on tuore esimerkki siitä, mitä ihanuuksia huolellisesti suunniteltu ja toteutettu verkkosivusto tarjoaa niin sisällönsyöttäjille, kuin etenkin sivuston käyttäjille. Lukuisilla eri sisältötyypeillä, sivupohjilla ja kymmenillä joustavilla sisältömoduuleilla viritetty fira.fi mahdollistaa siis Firalle lähes rajattomat mahdollisuudet esittää sisältöä ja palvella käyttäjää sivuston eri osioissa.

Firan markkinointityö on helpottunut huomattavasti. Fira pystyy nyt luomaan nopeasti laajojakin sisältö- ja sivukokonaisuuksia eri kohderyhmille yhden sivuston sisällä. Ilahduttavinta on kuitenkin ollut huomata, että sivuston eri tavoitteiden konversioaste ja käyttäjien sitoutuneisuutta kuvaavat mittarit ovat lähteneet huomattavaan nousuun jo lyhyessä ajassa.

Hyvä yhteistyö jatkuu ylläpidolla ja jatkokehitystä on luvassa jo pian.

Jätä kommentti