Nordic Label

Tekijä: Mediapool Finland
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Suunnittelimme ja toteutimme Suomen johtavan etiketti- ja tarrapaino Nordic Labelille uuden verkkopalvelun.

Suunnittelu aloitettiin Mediapoolin kehittämän tuotantoprosessin mukaisesti, jossa sisältö sekä digitaalinen asiakaspalvelu ohjaa vahvasti sivuston rakennetta ja toimintaa sekä teknistä ratkaisua. Sisältöjen suunnittelussa hakukoneoptimointi nostettiin tärkeään rooliin, jotta sivusto keräisi liikennettä ja liidejä sekä tilauksia verkosta.

Suunnittelimme myös yrityksen visuaalisen ilmeen, jota verkkopalvelun yleisilme ja käyttöliittymä noudattaa. Visuaalinen ilme edustaa skandinaavista raikasta ja tyylikästä muotoilua, jonka avulla Nordic Label erottautuu edukseen alan muista toimijoista.

Sparrasimme asiakasta myös nykyaikaisen digitaalisen sisältömarkkinoinnin sekä myyntisuppilon rakentamisessa, jota mahdollistamaan suunniteltiin myös tekninen ratkaisu. Sivuston arkitehtuuri perustuu WordPressiin sekä tarpeellisiin lisäosiin, jonka taustalla olevat järjestelmät integroituvat osaksi markkinoinnin, myynnin ja tuotannon kanavaa.

Sivustosta tehtiin kaksi kieliversiota (FI/ENG), joiden ylläpitäminen onnistuu WP:n Polylang-lisäosan avulla helposti. Asiakkaan mittavista referensseistä valittiin visuaalisesti näyttävimmät ja ne valokuvattiin studiossa kuvasuunnitelman mukaisesti niin että itse asia, eli etiketit ja tarratuotteet ovat pääroolissa.

Sivuston jatkokehitykseen ja ylläpitoon sovelletaan Mediapoolin kattavaa ylläpitosopimusta.

Jätä kommentti