Lejos.fi

Tekijä: Miltton Digital
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Kun Lejoksen aiempi sivusto rakennettiin, olivat siihen kohdistuneet tarpeet hyvin erilaiset kuin nyt. Uudistuksen yhteydessä reseptien sekä sisältö- ja brändisivujen synergiaa haluttiin kasvattaa ja päivittää sivuston ulkoasu moderniksi, mobiiliystävällisemmäksi kokonaisuudeksi. Samalla sivusto valmisteltiin toimimaan b2b-puolelle rakennettavan verkkokaupan kanssa.

Lejos.fi:ssä on paljon mielenkiintoista sisältöä, resepteistä artikkeleihin, mutta se on myös hyvin erilaisten brändien kotipesä. Olennaista oli rakentaa sivusto niin, että se kuljettaa käyttäjät luontevasti sisällöstä toiseen siten, että kokemus tuntuu saumattomalta ja loogiselta.

Uudistettu Lejos.fi on suunniteltu siten, että se on ennen kaikkea helppokäyttöinen työkalu sivustoa jatkuvasti päivittäville lejoslaisille. Modulaariseen rakenteeseen pohjautuva sivusto tekee yksittäisten sivujen luonnista ja muokkauksesta sekä kuvien vaihdosta ja asettelusta nopeaa ja vaivatonta. Yksi tärkeimmistä osista työtämme onkin pitää huoli sivustolla vierailevien käyttäjien lisäksi myös sivuston ylläpitäjistä – käyttäjäryhmästä, joka ei saa jäädä suunnittelussa huomioimatta.

[Huom. Referenssi on julkaistu alunperin Buena Creativen nimissä. Buena Creativesta tuli Miltton Digital loppuvuodesta 2020.]

Jätä kommentti