Lahjoittamo.fi verkkosivusto

Tekijä: Into-Digital Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Verkkokauppa

Into-Digital loi verkkopalvelun, jolla tehdään hyvää!

Lahjoittamo.fi kokoaa sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskohteet kätevästi yhteen paikkaan. Goodwill ry:n kehittämän ja Into-Digitalin toteuttaman palvelun avulla lahjoittaja löytää itseään kiinnostavat rahankeräyskohteet muutamalla klikkauksella. Lahjoittajalle oman avun tarjoaminen on palvelun avulla helpompaa ja luotettavampaa kuin koskaan aikaisemmin. Mikä parasta, palvelu on järjestöille ilmainen, eikä alustalla tapahtuvista lahjoituksista kerätä profitia.

Into-Digital vastasi projektissa koko verkkopalvelun rakentamisesta, ja lähtökohtana oli hioa sivuston käyttäjäystävällisyys ja saavutettavuus huippuunsa. Uuden ajan verkkopalvelun tavoitteena on toimia täysin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä, uniikkina lahjoituskanavana, jota on houkutteleva, helppo ja turvallinen käyttää.

Hanke suunniteltiin ja vietiin läpi tiiviissä ja hedelmällisessä yhteistyössä Goodwillin palvelumuotoilun tiimin kanssa. Into-Digitalilla oli ilo olla vastuussa
– käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen viimeistelystä
– uusien, projektin aikana tunnistettujen tarpeiden määrittelystä ja suunnittelusta
– sivuston teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta
– sivuston hakukoneoptimoinnista ja analytiikkatyökalujen räätälöinnistä
– palvelun ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Lahjoittamo.fi-hyväntekeväisyyspalvelun integraatiot ovat Checkout-verkkomaksupalvelu, Salesforce REST API sekä Active Campaign -sähköpostityökalu. Laajin integraatioista on Salesforce, jonne viedään kaikki asiakas- ja tilaustiedot ostoksista.

Jätä kommentti