Hurjaruuth.fi

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Tanssia ja nykysirkusta lapsille ja aikuisille Kaapelitehtaalla

Tanssiteatteri Hurjaruuth on erikoistunut tuottamaan tanssi- ja nykysirkusesityksiä lapsille ja perheille. Jo vuodesta 1981 toimineen teatterin esitystapahtumat ovat vaikuttavia kokemuksia, jotka ovat lumonneet katsojia sukupolvesta toiseen. Eloisa ja näyttävä toiminta ei kuitenkaan välittynyt teatterin verkkosivuilta, jotka olivat vanhentuneet niin tekniikan kuin ulkoasunkin puolesta. Aloitimme elokuussa 2022 toteuttamaan yhdessä teatterin kanssa muutosta kohti uudistunutta WordPress sivustoa.

Eloisa ja moderni WordPress sivusto

Yhteisen aloituksen jälkeen tärkeimmiksi tavoitteeksi osoittautui sisältöjen ja käyttäjäpolkujen sovittaminen saavutettavasti mutta samaan aikaan brändin asettamalla vaikuttavalla ulkoasulla. Toteutuksen lopputuloksena loimme helposti räätälöitävät ja asiakaskohtaiset WordPress lohkot monipuoliseen sisällöntuotantoon, joiden avulla uudistuneen sivuston sisällönhallinta on vaivatonta. Räätälöidyt sisältötyypit mahdollistavat haluttujen sisältöjen noston eri sivuille monipuolisesti ja joustavasti.

Ulkoasu edellä, saavutettavuus ja toiminnallisuus takaraivossa

Sivustouudistuksen tärkeä tavoite oli luoda sivusto, joka viestittäisi jo ensisilmäyksellä käyttäjille Hurjaruuthin näyttävästä ja vaikuttavasta teatteri- sekä nykysirkustoiminnasta. Lisäksi sivuston tulisi huomioida käytettävyydessään monenlaisten kävijöiden tarpeet ja täyttää saavutettavuusvaatimukset. Projektin aikana kyky suunnanvaihtoon ja avoin kommunikointi asiakkaan kanssa toteutuivat jouhevasti läpi uudistuksen. Sivuston käyttäliittymä- ja visuaaliseen suunnitteluun sisältyi rautalankamallien sekä sivuston ulkoasun suunnittelu, joita esittelimme asiakkaalle säännöllisin väliajoin.

Lippujen sujuva ostaminen

Tanssiteatterin toiminnan kannalta on tärkeää, että lippujen ostaminen verkkosivujen kautta on tehty vaivattomaksi. Sivustouudistuksen yhtenä tavoitteena oli lipun myynnistä vastaavan Tixlyn järjestelmän integroiminen verkkosivuille tehokkaasti ja kävijää palvelevalla tavalla. Sivustolle luotiin myös eri ratkaisuja nopeaan ja vaivattomaan lippujen ostamiseen mm. liittämällä lipun ostomahdollisuuden jokaisen esityslistausten yhteyteen ja lisäämällä mobiilin erillisiä “Osta liput” nappeja.

Yhteistyö jatkuu ylläpidon ja tukipalveluiden myötä

Hurjaruuth sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, mikä kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa, jotta sivusto toimii vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin, jotta sivusto noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Asiakas

Tanssiteatteri Hurjaruuth on Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva keskisuuri vos-teatteri, joka on erikoistunut tuottamaan tanssi- ja nykysirkusesityksiä lapsille ja perheille. Yli 40-vuotias teatteri on toiminut vuodesta 1981 ja näytöksiä kertyy vuosittain noin 140, katsojia lähes 40000.

Jätä kommentti