HimosJämsä

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 30 000–60 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Himos, Päijänne sekä monipuolinen luonto ja persoonalliset maaseutukohteet kutsuvat viihtymään Jämsään. Jämsän ja Himoksen palveluita ja matkailuelämyksiä kuvaavalla sivustolla haluttiin vahvistaa alueen tunnettuutta valittujen kohderyhmien keskuudessa. Sivuston tehtävänä on luoda alueesta houkutteleva mielikuva sekä saada asiakas löytämään alueen tarjoamat matkailupalvelut.

Kaikkien paikallisten toimijoiden palvelut yhdelle sivustolle

Himosjamsa.fi tarjoaa kanavan, josta pääsee tutustumaan Jämsän palvelutarjontaan kerralla. Sivustolta löytyy myös majoitusvaihtoehdot ja suorat linkit yritysten omille sivuille, josta varauksen voi tehdä. Laajan valikoiman esittely inspiroi matkailijaa ja auttaa suunnittelemaan matkaa Jämsään.

Sivustolla tarjotaan matkailuvinkkejä ja yleistä matkailuneuvonnallista tietoa seudusta. Alueen matkailualan yritykset vastaavat omien tuotetietojensa syöttämisestä, päivittämisestä ja ylläpidosta. Sivusto palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita ja se on käytettävissä neljällä eri kielellä.

WordPress-kokonaisuuteen integroitiin useita taustajärjestelmiä

Matkailupalveluiden myymiseen ja ostamiseen tarkoitettu Johku työkalu integroitiin osaksi kokonaisuutta. Työkalun avulla matkailualan toimijat voivat myydä HimosJämsä verkkosivuston kautta omia matkailualan palveluitaan. Erilaisten aktiviteettien markkinointi- ja varaussivujen rakentamiseen tarkoitettu Winres-tapahtumajärjestelmä liittyi myös osaksi verkkosivustoa. Lisäksi tapahtumia koskevat tiedot koottiin sivustolle Jämsän kaupungin tapahtumakalenterista.

Toteutettujen integrointien avulla kaikkien paikallisten toimijoiden palvelut saatiin koottua yhdelle sivustolle.

Jätä kommentti