HeiaHeian verkkosivusto

Tekijä: MEOM
Tärkein teknologia: HubSpot
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Uudistimme teknologiayhtiö HeiaHeian verkkosivuston vastaamaan paremmin yrityksen liiketoiminnan tavoitteita erityisesti kansainvälisen kasvun avuksi. Tavoitteena oli rakentaa sivusto, joka mahdollistaa SaaS-palveluna tarjottavan pelillistetyn hyvinvointityökalun ketterän markkinoinnin ja HeiaHeian tiimille helpon sisällönhallinnan.

Yhteistyön osa-alueet:
– visuaalisen identiteetin jalkautus verkkoon
– käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelu
– konversiopisteiden suunnittelu
– sivuston ylläpidettävyyden suunnittelu ja toteutus
– HubSpot-sivuston modulaarinen toteutus
– tekninen SEO
– avainsanakartoitus ja SEO-sparraus
– yhteistyö sivuston jatkuvassa kehityksessä: design, tekniikka, markkinointi

Ensisijainen tavoite sivustolla on kasvattaa laadukkaiden “Request demo”-liidien määrää. Jo pari tuntia julkaisun jälkeen sivustolta generoituikin ensimmäiset liidit parannellun käytettävyyden, konversiopisteiden suunnittelun ja asiakaslähtöisten sisältöjen yhteispelillä.

Tehokkuus. Siinä kiteytettynä syy, miksi HeiaHeia päätyi valitsemaan HubSpotin CMS:n WordPressin sijaan. HeiaHeialla oli jo käytössä HubSpotin Marketing Hub ja HubSpot CRM. Kun myös sisällönhallinta saadaan samaan järjestelmään, säästyy aikaa.

HeiaHeialle luotiin markkinointisivusto, jolla erilaisten ratkaisujen testaaminen ja kehittäminen olisi joustavaa, ja nopeasti iteroiden saataisiin tietoa sivuston jatkokehitykseen.

“MEOMin kyky ymmärtää meidän liiketoimintaa ja asiakashankintaa olivat ehdottomasti avainasemassa, kun tekijää valittiin. Heistä myös paistoi aito halu ratkoa meidän ongelmia yhdessä.

Projektin aikana oli siistiä huomata miten lupaukset pystyttiin lunastamaan. Kehittäjät, markkinointi ja design toimivat tosi hyvin yhteen ja saatiin odotukset ylittävä ensimmäinen versio verkkosivustosta julkaistua.” Olli Iso-Mustajärvi, Managing Director, HeiaHeia

Jätä kommentti