Hakonen Solutions Oy verkkosivusto

Tekijä: Into-Digital Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Uudistimme yli satavuotiaan perheyrityksen verkkosivuston. Tuloksena on visuaalisesti linjakas, palvelut selkeästi esittelevä ja sujuvat yhteydenotot mahdollistava palvelu Hakosen asiakkaille, kumppaneille ja muille sidosryhmille.

Hakosen visuaalinen ilme on vahva ja helposti tunnistettava. Yrityksen sinikeltaiset kuorma-autot ovat tuttuja katukuvasta ja nyt sama ilme tuotiin myös verkkosivustolle. Sivuston käyttöliittymä toimii responsiivisesti, eli se mukautuu sujuvasti käytettäväksi eri päätelaitteilla.

Verkkosivuston ensisijainen kohderyhmä on potentiaaliset yritysasiakkaat. Ratkaisut yrityksille nostetaan selkeästi esiin heti etusivulla ja samalla kuvataan Hakosen erityiset vahvuudet. Hakosen edistyksellinen älypuhelinsovellus esitellään kuvien ja tekstin avulla. Kaikille palveluille on omat sivunsa ja yhteystiedot ovat kattavasti saatavilla.

Verkkosivuston toteutuksessa tehtiin tarkoituksenmukaisia ratkaisuja ilman turhia mutkia. WordPress-julkaisujärjestelmällä rakennettu tekninen ratkaisu on kuitenkin tehty niin, että uusien toiminnallisuuksien lisääminen ja muu jatkokehitys on sujuvaa. Tarkoituksena onkin askel kerrallaan laajentaa verkkosivustoa.

Projektissa toteutettiin myös valokuvaus, koska Hakosella ei ollut laadukkaita kuvia toiminnastaan ja kuvapankkikuvia ei haluttu käyttää. Kuvaukset toteutettiin kahtena päivänä eri lokaatioissa ja malleina toimivat Hakosen työntekijät. Verkkosivuston lisäksi kuvia käytetään monipuolisesti myös muussa Hakosen markkinoinnissa.

Into-Digital vastasi verkkosivuston uudistuksesta kokonaisuudessaan, sisällön ja käyttöliittymän suunnittelusta ylläpitoon.
• sisältörakenteen ja sisällön suunnittelu
• käyttöliittymäsuunnittelu
• käyttöliittymän visuaalinen ilme
• valokuvauksien suunnittelu ja toteutus
• tekninen toteutus
• testaus, julkaisu ja ylläpito
• projektisuunnittelu ja projektijohto
• jatkokehitys

Hakonen.fi on hyvä esimerkki kompaktista verkkosivuston uudistamisen projektista, jossa olemme kunnostautuneet aiemminkin. Palkittuja pienemmän kokoluokan verkkopalveluitamme ovat esimerkiksi Suomen Partiolaisten Adventtikalenterin verkkokauppa ja Solera Finlandin Viinilinna.fi

Jätä kommentti