Haikko

Tekijä: Karhu Helsinki
Tärkein teknologia: Drupal
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Haikon Kartano ja Karhu Helsinki julkaisivat uuden Haikko.fi-sivuston, joka palvelee monipuolisesti kotimaisia ja kansainvälisiä matkailijoita sekä kokousten ja juhlien järjestäjiä. Haikon Kartano on legendaarinen hotelli ja kokouspaikka Porvoossa. Haikko on perheyritys ja yksi Suomen tunnetuimmista matkakohteista. Kartanon historia ulottuu 1300-luvulle.

Haikko on kotimaassa tunnettu ja hyvämaineinen. Nyt strategiana on löytää uusia yleisöjä Suomen lähialueilta ja koko Euroopasta. Tavoitteena on saavuttaa asema yhtenä maanosan kiinnostavimmista kylpylähotelleista ja kokouspaikoista. Kansainvälisen kohderyhmän tavoittamisessa verkkosivut ja muut digitaalisen markkinoinnin välineet ovat avainasemassa.

Uusi verkkosivusto on tuonut kasvua, jota Haikko lähti uudistuksella hakemaan. Haikon keskeiset menestyksen mittarit eli konversio, kävijämäärä ja bounce rate eli välitön poistuminen ovat kaikki parantuneet merkittävästi siitä, mitä ne olivat vanhalla sivustolla.

Kaikista tunnusluvuista erityisen paljon ilahduttaa parempi konversio. Aiempaa suurempi osa kävijöistä ostaa tai lähettää liidin, joten uusi sivusto tuottaa enemmän myyntiä kuin vanha. Hotelli- ja kokousliiketoiminnassa hyvän verkkosivuston rahalliset hyödyt ovat suoraviivaisesti mitattavissa.

Jätä kommentti