Aivosäätiö verkkosivut

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Aivosäätiö

Aivosäätiö tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi meistä joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista. Säätiö edistää lahjoitusvaroin tutkimusta sekä lisää yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta.

Lahjoittaminen digiaikaan

Uudistuksen tavoite oli rakentaa informatiivinen sekä helposti lähestyttävä verkkopalvelu, jonka keskiössä on aivojen ja hermoston tutkimuksen edistäminen lahjoitusten avuin. Sivusto hyödyntää teknologisia lahjoitusmahdollisuuksia ja toimii samalla myös tärkeän tiedon välittäjänä. Sivustouudistuksessa sivustolle rakennettiin varma tekninen toteutus ja tulevassa jatkokehitysvaiheessa erilaisia lahjoittamispolkuja. Myös kuvallisuutta ja graafisia elementtejä hyödynnettiin sivustolla. Käyttöliittymän teknisessä toteutuksessa käytettiin Trimedian omaa WordPress-teemaa ja sivusto rakennettiin räätälöidyillä Gutenberg-editorin sisältölohkoilla ja -malleilla.

Lahjoittamaan houkutteleva räätälöity verkkokauppa

Lahjoittamaan houkuttava räätälöity verkkokauppa toteutettiin WordPressin ja Woocommercen yhdistelmällä. Verkkokaupasta löytyy useille eri lahjoituskohteille maksutapa sekä kuukausilahjoittajaksi ryhtymiseen että kertalahjoituksille. Lahjoitusten kohteista tehtiin helposti valittavia kokonaisuuksia ja luotiin käyttäjälle mahdollisuus valita itse sopiva lahjoitussumma. Lahjoitusprosessi integroitiin WooCommerce-verkkokaupparatkaisuun. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail verkkomaksupalvelu. Lisäksi käyttäjälle luotiin myös muita lahjoitustapoja ja lahjoitus onnistuu mm. Mobilepayllä ja soittamalla.

Hakukonenäkyvyys tärkeää

Uudistusprojektissa kiinnitettiin huomiota myös hakukonenäkyvyyteen ja sen säilyttämiseen. Sivustosta tehtiin hakukoneystävällinen ja sisällöt käytiin läpi yhdessä asiakkaan kanssa hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Lisäksi sisällöntuottajalle järjestettiin tiivis hakukoneoptimointia koskeva koulutus. Sivusto on yhdessä mainonnan kanssa kasvattanut tunnettuutta. Yhteistyötä on jatkettu sivuston jatkokehittämisellä sekä tietoturvallisella ylläpidolla.

Jatkokehitys ja järjestelmän ylläpito

Sivuston jatkokehityksessä keskityttiin sivustosisältöjen ja -toimintojen täydentämiseen. Sivustolle rakennettiin uusia lomake- ja lahjoituslohko-ominaisuuksia.

Aivosäätiön toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

“Yhteistyö Trimedian kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa. Laaja verkkosivu-uudistus toteutui sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Erityisesti arvostamme tiimin jäsenten ystävällistä ja avuliasta otetta.” – Aivosäätiön Viestintäpäällikkö

Jätä kommentti