Senior UI/UX Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Avidly

Paikkakunta: Helsinki, Oulu, Lahti, Turku, Jyväskylä, Lappeenranta

Palkka: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 28.10.2024

Olemme markkinointiteknologian asiantuntijoita ja luovia ongelmanratkaisijoita. Olemme huippuosaajien joukko, joilla on palava halu löytää uusia keinoja luoda asiakkailleen kasvua. Täyden palvelun toimisto tarkoittaa sitä, että tarjoamme kaikki luovaan markkinointiin, viestintään ja markkinointiteknologiaan liittyvät palvelut. Haastamme asiakkaidemme kanssa tämän päivän normit ja luomme tuntuvia vaikutuksia. Yhdessä teemme pieniä tekoja, suuria tekoja, vastuullisia tekoja ja vallankumouksellisia tekoja. Me Avidlyssä uskomme siihen, että markkinointi on asiakkaillemme kasvun ajuri ja myynnin tuoja. Jotta voimme onnistua tässä tehtävässä, tärkeintä ovat innostuneet, osaavat, töissään hyvin viihtyvät ihmiset.

Oletko lahjakas UI/UX-suunnittelija, jolla on intohimo luoda visuaalisesti näyttäviä ja käyttäjäystävällisiä verkkosivuja? Osaatko yhdistää luovuuden ja toiminnallisuuden varmistaen sujuvat asiakaspolut ja loistavan käyttökokemuksen. Jos osaat kuunnella asiakasta, tuoda esiin oman asiantuntemuksesi ja perustella suunnitteluratkaisusi, haluamme kuulla sinusta!

Senior UI/UX Designer

Tässä roolissa pääset suunnittelemaan visuaalisesti houkuttelevia ja toimivia verkkosivuja, joissa estetiikka ja käytettävyys yhdistyvät saumattomasti. Vastaat kokonaisvaltaisesti verkkosivujen ilmeestä ja varmistat, että ne toimivat sujuvasti eri käyttäjäpoluissa, tukien liiketoiminnan tavoitteita ja tarjoamalla erinomaisen käyttökokemuksen. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, kuunnellen heidän tarpeitaan ja esittäen samalla asiantuntevasti omia suunnitteluratkaisujasi.

Työskentely asiakkaan kanssa ei ole sinulle ongelma vaan osana roolia pystyt toimimaan vakuuttavana asiantuntijana erilaisissa asiakkuuksissa konsultatiivisella otteella ja tarvittaessa johtamaan työpajoja. Vastaat suunnitteluprosessista aina konseptoinnista valmiiseen tuotteeseen saakka, varmistaen, että lopputulos täyttää sekä asiakkaan odotukset että käyttäjäkokemuksen vaatimukset. Suunnittelussa huomioit saavutettavuusstandardit, jotta sivustosta tulee kaikille käyttäjäryhmille sujuva ja esteetön.

Tehtävään vaadittava ydinosaaminen ja -taidot:

Vahva visuaalinen suunnittelu: Sinulla on silmää muotoilulle ja pystyt luomaan visuaalisesti houkuttelevia leiskoja, jotka puhuttelevat niin käyttäjiä kuin asiakkaita.

Vahva UX-osaaminen: Ymmärrät, kuinka luodaan intuitiivisia ja käyttäjäkeskeisiä ratkaisuja, jotka tukevat liiketoiminnan tavoitteita.

Komponenttipohjainen suunnittelu: Osaat suunnitella modulaarisia komponentteja ja järjestelmiä, jotka skaalautuvat tehokkaasti.

Figma-osaaminen: Hallitset Figma-työkalun ja osaat tuottaa korkealaatuisia suunnitteluelementtejä ja prototyyppejä.

Odotamme sinulta:

Vähintään 5 vuoden kokemusta UI/UX-osaamisesta konseptoinnista toteutukseen: Pystyt viemään abstrakteja ideoita konkreettisiksi, käyttäjäystävällisiksi suunnitelmiksi.

Erinomaisia asiakashallintataitoja: Olet tottunut vetämään asiakastapaamisia ja työpajoja, auttaen asiakkaita ymmärtämään hyvän suunnittelun arvoa ja ohjaamaan heitä prosessin läpi.

Hyviä viestintä- ja tiimityötaitoja: Tulet hyvin toimeen tiimissä, kommunikoit sujuvasti ja annat rakentavaa palautetta.

Kykyä johtaa omaa työtäsi: Osaat hallita työtaakkaasi ja priorisoida tehtäviä varmistaaksesi, että pysyt aikataulussa ja annetussa tuntimäärässä. Ymmärrät kuinka työsi vaikuttaa muihin rooleihin ja osaat sopeuttaa työtäsi sen huomioiden.

Kiinnostusta ja osaamista myynnin tukemiseen: Pystyt tukemaan myyntiä osallistumalla työmääräarvioiden ja suunnittelutyön tekemiseen uusille projekteille.

Erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa.

Työkalut ja teknologiat:

Pääasiallinen työkalusi suunnitteluun ja prototyyppien tekemiseen tulee olemaan Figma, mutta kokemus WordPress-alustalle suunnittelusta on myös välttämätöntä.

Kokemus tai kiinnostus suunnitella muille alustoille, kuten headless CMS -ratkaisuille, Spotifylle tai räätälöidyille alustoille, on plussaa.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme avoimmuuteen ja yhteiseen tekemiseen perustuvan työympäristön, jossa mielipiteesi on arvokas ja pääset tärkeäksi osaksi tiimiämme. Pääset työskentelemään monipuolisten projektien parissa ja kehittämään osaamistasi eri alustoilla, samalla kun tuemme sinua pysymään ajan tasalla alan trendeistä ja parhaista käytännöistä. Tarjoamme myös joustavan hybridityöskentelymallin sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut, jotka tukevat hyvinvointiasi ja työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Hakuaika päättyy 28.10. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian.


Vierityspalkki.fi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset. Uutiskirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.


Tilaa uutiskirje.

  • 40-50 asiantuntija-artikkelia vuosittain.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja. Julkaistuja artikkeleita jo yli 1000 kappaletta.


    Kaikki artikkelit

  • 150-200 julkaistua referenssicasea joka vuosi.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 300-400 työpaikkailmoitusta vuosittain.

    Vuodesta 2007 toiminut ilmoituspalsta on edelleen sivuston suosituin osio. Moni asiantuntija on löytänyt useammankin työpaikan palstan kautta vuosien varrella.


    Selaa avoimia työpaikkoja

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun