Digital Marketing Specialist Trainee

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: OP

Paikkakunta: Helsinki

Palkka: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 20.10.2024 4 päivää jäljellä

Haku OP Ryhmän vuoden 2025 Kiitorata Trainee -ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme noin 70 ennakkoluulotonta ja rohkeaa osaajaa monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme.

Oletko digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon osaaja, jolla on vahva palo työskennellä monikanavaisen digimarkkinoinnin parissa ja tuottaa sisältöjä henkilö- ja yritysasiakkaille?

Vahvistamme Pohjola Vakuutuksen Digitaalisen liiketoiminnan ja markkinoinnin heimoa Helsingissä nyt Digital Marketing Specialist -traineella!

Digital Marketing Specialist Trainee

Digital marketing specialist -traineen tehtävässä osallistut monikanavaisen digimarkkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen Pohjola Vakuutuksen digimyynnin ja -asioinnin osa-alueilla. Ideoit, testaat ja toteutat toimenpiteitä yhdessä tiimin kanssa monipuolisesti henkilö- ja yritysasiakkaillemme brändin ja liiketoimintatavoitteidemme mukaisesti. Työpöydällesi voi esimerkiksi kuulua sosiaalisen median sekä op.fi:n sisällöntuotanto kanavakohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Vastaat omassa roolissasi asiakaslähtöisestä työskentelyotteesta ja huolehdit, että asiakasnäkökulma näkyy lopputuotoksissa esimerkiksi ymmärrettävinä ja saavutettavina sisältöinä.

Etsimämme traineen tuntomerkit

Parhaiten tehtävässä pärjää idearikas ja rohkea tyyppi, jolla on osaamista monipuolisesta sisällöntuotannosta digimarkkinoinnissa. Edellytämme sinulta aikaisemmin hankittua ymmärrystä digitaalisista kanavista ja monikanavaisesta markkinoinnista: sinulle on esimerkiksi tuttua, millaisin keinoin markkinointisisältöä luodaan eri kanaviin kanavakohtaisia erityispiirteitä noudattaen. Kirjoittamisesi on sujuvaa, selkeää ja tarkoituksenmukaista. Eduksesi tehtävässä on kokemus digimarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta tai opinnoista kertynyt osaaminen näiden aiheiden ympäriltä. Opintotaustasi voi olla esimerkiksi kaupallinen, viestinnällinen tai humanistinen.

Sinulla on yrittäjähenkinen ja ennakkoluuloton asenne sekä into oppia ja luoda uutta. Olet innostunut digimarkkinoinnista ja siihen liittyvästä datasta, analytiikasta ja tekoälyn hyödyntämistä. Eduksi on, mikäli omaat aikaisempaa kokemusta erilaisten sisällönhallintajärjestelmien ja analytiikkatyökalujen käytöstä (esimerkiksi Liferay, Optimizely, Google Analytics ja Adobe Analytics). Tärkeintä tehtävässä menestymisen kannalta on kiinnostus toimia monipuolisissa markkinoinnin tehtävissä sekä kyky tuottaa laadukasta tekstisisältöä eri tarpeet huomioiden. Erinomaisen suomen kielen suullisen ja kirjallisen taidon lisäksi sinulla on oma-aloitteinen työskentelytyyli ja valmiutta oppia nopeasti uusien järjestelmien käyttöä.

Muutama sana meistä…

Tulet työskentelemään Pohjola Vakuutuksen Digitaalinen liiketoiminta ja markkinointi -liiketoiminta-alueella, joka toimii ketterän toimintamallin mukaisesti ja vastaa Pohjola Vakuutuksen henkilö- ja yritysasiakkaiden digitaalisesta liiketoiminnasta, brändistä, markkinoinnista, viestinnästä ja asiakasohjelman kehittämisestä. Kanssamme pääset vaikuttamaan suoraan asiakaskokemukseen sekä elämään asiakkaidemme arjessa. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä Pohjola Vakuutuksesta ketterämpää organisaatiota, joten pääset antamaan panoksesi myös toimintatapojen jatkuvaan kehittämiseen yhdessä tiimisi kanssa.

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Meillä on aidosti mahtava meininki ja arvostamme tiimimme moninaista asiantuntijuutta. Tartumme toimeen ja kokeilemme rohkeasti sekä puhallamme tiukoissakin paikoissa aina yhteen hiileen.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP Ryhmään palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2025 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 3000€ / kk.

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

Näin hakuprosessimme etenee:

Haku tehtäviin 20.10.2024 mennessä OP:n Kiitoratasivuston kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata Trainee -ohjelmasta.

Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin torstaihin 7.11.2024 mennessä. Jatkoon kutsutut henkilöt saavat kutsun videohaastatteluihin ja karsiutuneille henkilöille lähetämme tiedon sähköpostitse.

Olemme yhteydessä videohaastattelussa olleisiin hakijoihin jatkotoimenpiteistä 19.11.2024 mennessä. Jatkoon valittavat henkilöt kontaktoimme puhelimitse haastatteluajankohdan sopimiseksi ja karsiintuneille henkilöille lähetämme tiedon sähköpostitse.

Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistiehdokkaille perjantaihin 20.12.2024 mennessä. Kaikki finalistiehdokkaat tekevät osana valintaprosessia työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka tukevat rekrytointiprosessiamme.

Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2025.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Chapter Lead Heidi Torres puh. 0458402617 keskiviikkona 9.10. klo 13-15 ja tiistaina 15.10. klo 13-15.

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään sunnuntaihin 20.10.2024 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään!


Vierityspalkki.fi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset. Uutiskirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.


Tilaa uutiskirje.

  • 40-50 asiantuntija-artikkelia vuosittain.

    Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja. Julkaistuja artikkeleita jo yli 1000 kappaletta.


    Kaikki artikkelit

  • 150-200 julkaistua referenssicasea joka vuosi.

    Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


    Selaa toimistojen julkaisuja

  • 300-400 työpaikkailmoitusta vuosittain.

    Vuodesta 2007 toiminut ilmoituspalsta on edelleen sivuston suosituin osio. Moni asiantuntija on löytänyt useammankin työpaikan palstan kautta vuosien varrella.


    Selaa avoimia työpaikkoja

  • 31 kokenutta digitoimistoa

    on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


    Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun