Vierityspalkin lukijakysely – kerro mielipiteesi!

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin lukijoilta tulee allekirjoittaneelle ihan mukavasti palautetta, pääosin suoraan sähköpostitse, mutta nyt palautetta pyydetään oikein tositarkoituksella. Blogi on tarkoitus uudistaa loppuvuodesta, uudistunut blogi nähnee päivänvalon alkuvuodesta 2023.

Siksi nyt on avattu palautekanava, jossa voi kertoa kuinka hyödyllisenä pitää blogin pääosioita ja suosituimpia artikkelikategorioita. Lisäksi sanaista arkkuaan voi avata kaikesta mahdollisesta blogiin liittyen, aina sisällöistä blogin uutiskirjeeseen.

>> Vastaa lukijakyselyyn (avoinna 16.6.2022 saakka)

Kysely on yhden sivun mittainen, ja mikään kysymys ei ole pakollinen, joten kyselystä voi myös poimia rusinat pullasta, ja vastata vain osaan kysymyksiä! Vastaukset voi antaa täysin anonyymisti.

Kiitos paljon jo etukäteen!

Aiheet: Vierityspalkki

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Jätä kommentti