Glory of Fellowlandista uusi versio

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Tulli.fi on reilusti asiointikanava - eikä vain viraston verkkosivu.

Vierityspalkki raportoi hiljattain Casual Continentin Crown of Byzantus -pelin menestyksestä. Eilen meitä lähestyi tiedotteella toinen suomalainen selainpohjaista massiivimoninpeliä tuottava yhtiö, Feeltainment Oy, joka kertoi pelinsä Glory of Fellowland tavoittavan jo 150.000 eri kävijää kuukaudessa.

Strategiamaailman, jossa voi harjoittaa diplomatiaa, käydä kauppaa, sotia ja vakoilla, sisältävä peli on tarjolla tällä hetkellä seitsemällä eri kielellä. Sen uusi versio tuo mukanaan pelimaailmat aloittelijoille, keskivertopelaajille ja paljon pelaaville. Jokaisella tasolla on mukautetut sääntönsä.

“Laaja sisältö on Ajaxilla toteutetun pelin erikoisuus. Muista selainpeleistä poiketen Glory of Fellowland syvenee jatkuvasti. Siten siinä riittää haastetta: pelissä on 300 tiedettä, 60 rakennusta, 50 yksikköä ja 50 taikaa. Toinen erikoisuus on taustamusiikki”, hehkuttaa Feeltainment Oy:n tuottaja Lauri Laakso.

Peliä tuottava Feeltainment Oy on perustettu vuonna 2008, jolloin myös alkoi Glory of Fellowlandin kehitys.

“Peli on ilmainen ja sen ansaintalogiikka on tarjota lisäominaisuuksia pelaajille, jotka haluavat sitä aktiivisesti pelata. Peliä siis pystyy pelaamaan ilmaiseksi ja pärjätäkin siinä varsin hyvin, mutta pelaaminen helpottuu ja nopeutuu kun siihen sijoittaa pienen määrän rahaa. Pelin kehitys- ja ylläpitotiimi on pieni, vaihdellen kulloisenkin kehitystilanteen mukaan. Suuri osa palvelukokonaisuudesta tuotetaan eri yhteistyökumppaneiden avulla”, kertoo Laakso Vierityspalkille.

Asmo Halinen

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun