SPR kyselee palautetta nettisivuistaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Uudistunut Tulli.fi on reilusti asiointikanava - eikä vain viraston verkkosivu.

Suomen Punainen Risti on lähestynyt piirien ja osastojen nettipäivittäjiään viestillä, jossa se kertoo valmistautuvansa sivustouudistukseen.

– Toivomme saavamme vastaajiksi Punaisen Ristin vapaaehtoisia, mahdollisia vapaaehtoisia, lahjoittajia ja myös niitä, joille järjestömme ei vielä ole tuttu, kertoo verkkotoimittaja Johanna Lassy-Mäntyvaara viestissään.

Kaikissa kyselyissä on lyhyt yhteinen osa sekä lisäksi sivustokohtaisia kysymyksiä. Yhteen kyselyyn vastaamiseen menee aikaa max. 10 min.

Kyselyt

Punaisen Ristin pääsivustosta (punainenristi.fi ja lahjoita.fi*): *linkki kyselyyn poistettu*

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun sivuista (vapepa.fi):
*linkki kyselyyn poistettu*

Punaisen Ristin nuorten sivuista (d2c.fi*):
*linkki kyselyyn poistettu*

Nuorten turvatalojen sivuista (nuortenturvatalo.fi*):
*linkki kyselyyn poistettu*

Kyselyä käytetään pohjana uudistukselle, jossa on tavoitteena saada SPR:n sivusto palvelemaan entistä paremmin eri käyttäjäryhmiä, erityisesti vapaaehtoisia. Tarkoitus on kehittää paikallista nettinäkyvyyttä entistä selkeämmäksi ja yhdenmukaisemmaksi. Myös julkaisujärjestelmä vaihtuu.

Edellisen kerran SPR:n sivut uudistuivat 2005.

(Kirjoittaja on SPR:n Kallio-Käpylän osaston jäsen*).

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcastaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun