SPR kyselee palautetta nettisivuistaan

Tuija Aalto

Suomen Punainen Risti on lähestynyt piirien ja osastojen nettipäivittäjiään viestillä, jossa se kertoo valmistautuvansa sivustouudistukseen.

– Toivomme saavamme vastaajiksi Punaisen Ristin vapaaehtoisia, mahdollisia vapaaehtoisia, lahjoittajia ja myös niitä, joille järjestömme ei vielä ole tuttu, kertoo verkkotoimittaja Johanna Lassy-Mäntyvaara viestissään.

Kaikissa kyselyissä on lyhyt yhteinen osa sekä lisäksi sivustokohtaisia kysymyksiä. Yhteen kyselyyn vastaamiseen menee aikaa max. 10 min.

Kyselyt

Punaisen Ristin pääsivustosta (punainenristi.fi ja lahjoita.fi): https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=ygjLpFnY_2bwAUpXW6hvYwuw_3d_3d

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun sivuista (vapepa.fi):
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=hzf01xEowdL9pfZ94jNUwg_3d_3d

Punaisen Ristin nuorten sivuista (d2c.fi):
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=CaLlkqcpoqq0bGawJSTdVw_3d_3d

Nuorten turvatalojen sivuista (nuortenturvatalo.fi):
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=lsbJk3zIorLXaWpeLd_2bBcg_3d_3d

Kyselyä käytetään pohjana uudistukselle, jossa on tavoitteena saada SPR:n sivusto palvelemaan entistä paremmin eri käyttäjäryhmiä, erityisesti vapaaehtoisia. Tarkoitus on kehittää paikallista nettinäkyvyyttä entistä selkeämmäksi ja yhdenmukaisemmaksi. Myös julkaisujärjestelmä vaihtuu.

Edellisen kerran SPR:n sivut uudistuivat 2005.

(Kirjoittaja on SPR:n Kallio-Käpylän osaston jäsen).

Aiheet: web-sisällönhallinta, Web-suunnittelu

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus Labissa

Comments are closed.