SPR kyselee palautetta nettisivuistaan

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 15 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Mitä tapahtui RSS-syötteille?.

Suomen Punainen Risti on lähestynyt piirien ja osastojen nettipäivittäjiään viestillä, jossa se kertoo valmistautuvansa sivustouudistukseen.

– Toivomme saavamme vastaajiksi Punaisen Ristin vapaaehtoisia, mahdollisia vapaaehtoisia, lahjoittajia ja myös niitä, joille järjestömme ei vielä ole tuttu, kertoo verkkotoimittaja Johanna Lassy-Mäntyvaara viestissään.

Kaikissa kyselyissä on lyhyt yhteinen osa sekä lisäksi sivustokohtaisia kysymyksiä. Yhteen kyselyyn vastaamiseen menee aikaa max. 10 min.

Kyselyt

Punaisen Ristin pääsivustosta (punainenristi.fi ja lahjoita.fi*): *linkki kyselyyn poistettu*

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun sivuista (vapepa.fi):
*linkki kyselyyn poistettu*

Punaisen Ristin nuorten sivuista (d2c.fi*):
*linkki kyselyyn poistettu*

Nuorten turvatalojen sivuista (nuortenturvatalo.fi*):
*linkki kyselyyn poistettu*

Kyselyä käytetään pohjana uudistukselle, jossa on tavoitteena saada SPR:n sivusto palvelemaan entistä paremmin eri käyttäjäryhmiä, erityisesti vapaaehtoisia. Tarkoitus on kehittää paikallista nettinäkyvyyttä entistä selkeämmäksi ja yhdenmukaisemmaksi. Myös julkaisujärjestelmä vaihtuu.

Edellisen kerran SPR:n sivut uudistuivat 2005.

(Kirjoittaja on SPR:n Kallio-Käpylän osaston jäsen*).

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Tuija Aalto

Radiotaustainen digimediaihminen, bloggaaja ja podcstaaja (Tuhatsanaa.net, Sulapinta.fi), työkseen kehityspäällikkö YLEn Uudet palvelut - yksikön Tulevaisuus LabissaVierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun