Ironstarin Pocket Pal avoimessa beta-testissä

asmunder

Ironstar Helsinki on julkaissut – tuossa joulukuun puolella – Pocket Pal -mobiilipelinsä avoimeen beta-testaukseen. Tällä hetkellä tämän online-yhteisöllä maustetun kännykkäpelin koekäyttäjien määrä on jo lähellä tuhatta.

Aiheet: Mobiilipalvelut ja -sovellukset, peliyhtiöt

Tagit:

asmunder

Vierityspalkin perustaja Asmo Halinen on yksi maamme kokeneimmista yhteisöllisten verkkopalveluiden sekä verkkomedioiden asiantuntijoista. Tällä hetkellä Asmo toimii verkkoliiketoimintajohtajana Iltalehdessä sekä advisorina tai hallituksen jäsenenä useissa muissa yhtiöissä/startupeissa (mm. Sofanatics, Eat.fi, Grey Area). Hän oli perustajana ja toimitusjohtajana vuonna 2001 digitaalisen markkinointiviestinnän toimisto Apaja Creative Solutions Oy:ssä ja sittemmin sen spinoffina syntyneessä Apaja Online Entertainment Oy:ssä, jonka tunnetuin tuote on 2,5 miljoonaa eri käyttäjää kuussa tavoittava Aapeli/Playray-peliyhteisöpalvelu.

Comments are closed.