Yssi-portaali

Toimiston ilmoittama referenssi

Tekijä: Digitoimisto Jargon

Tärkein teknologia: WordPress

Projektin budjetti: 10 000–30 000 €

Projektin tyyppi: Julkishallinnon verkkopalvelu

Nyt jo neljänteen vaiheeseen edennyt Yssi-portaali sai alkunsa yhdistyshakemistosta, jolla korvattiin Savonlinnan Seudun Kolomosen vanhentunut yhdistyshakemisto, joka ei toiminut hyvin älylaitteissa ja jonka ylläpito oli hankalaa.

Seuraavassa vaiheessa portaalia täydennettiin yhdistysten ja yhteisöjen tapahtumakalenterilla, johon kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä pystyy syöttämään ja ylläpitämään omia tapahtumiansa.

Tämän jälkeen portaalia täydennettiin ns. matalan kynnyksen ryhmillä eli harraste- ja vertaistukiryhmien osiolla, josta käyttäjät sekä palvelun tärkeä yhteistyökumppani eli Sosteri, voivat etsiä sopivia ryhmiä esimerkiksi syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille.

Viimeisimmässä 27.9.2019 Savonlinnan Hyvinvointimessuilla julkaistussa vaiheessa portaalia täydennettiin ikäihmisten Kotiin tuotavien palveluiden osiolla, johon kyseisiä palveluita tarjoavat yritykset voivat lisätä omat tietonsa ja josta Sosteri sekä palvelun muut käyttäjät voivat etsiä tarvittavia palveluita.

Kotiin tuotavat palvelut korvaa Sosterilla aiemmin käytössä olleen paperisen palveluhakemiston, jonka ongelmana oli että siinä olevat tiedot olivat usein vanhentuneita, sen päivittäminen oli kallista ja tietojen hakeminen ja jakaminen työlästä.

Kotiin tuotavien palveluiden osio suunniteltiin alusta lähtien niin, että siitä tulisi nopea ja tehokas työkalu sekä Sosterin palveluohjaajille että kotiin tuotavia palveluita tarvitseville henkilöille ja heidän läheisilleen.

Yssi-portaalin avulla käyttäjät voivat
– soittaa ja lähettää viestejä yhdistyksille/yrityksille
– jättää yhteydenottopyynnön joko itselleen tai toisen henkilön puolesta
– lähettää sivun linkin jonkun toisen henkilön sähköpostiin
– jakaa sivuja sosiaalisessa mediassa

Yssi-portaali on toteutettu Digitoimisto Jargonin, Savonlinnan Seudun Kolomosen ja Sosterin yhteistyönä. Alustan suunnittelusta ja toteutuksesta on vastannut Digitoimisto Jargon (Hannu Jaatinen) ja sivuston ulkoasun on suunnitellut Digitoimisto Acquan Riitta Korpipää.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun