Varova

Tekijä: Trimedia Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Kumppanisi maailmalla nyt uudessa loistossa

Kansainvälisen logistiikkayrityksen Varovan WordPress-verkkosivusto oli tullut tiensä päähän ja sisältöjen esitystavat olivat jääneet jälkeen tästä päivästä. Verkkosivuston käyttökokemus todettiin sekä loppukäyttäjälle että sisällöntuottajalle kehnoksi ja tähän toivottiin muutosta. Lähdimme toteuttamaan keväällä 2022 yhdessä Varovan kanssa muutosta kohti uudistunutta ja ajanmukaista WordPress sivustoa.

WordPress sivusto – mutta entistäkin paremmin

Vaikka vanhasta ulkoasusta ja käyttöliittymästä päätettiin luopua, oli WordPress asiakkaalle mieluisa ja hyväksi todettu sisällönhallintajärjestelmä. WordPress antaa erinomaiset mahdollisuudet sisällönhallintaan ja on helppo räätälöidä asiakaskohtaiseksi. Sivusto päivitettiin teknisesti tähän päivään WordPressin Gutenberg-editoria hyödyntäen. Sivustouudistuksessa sivustolle luotiin monipuoliset ja asiakkaan tarvetta vastaavat WordPress-lohkot. Sopivien lohkojen avulla uudistuneen sivuston sisällönhallinta on nyt helppoa ja vaivatonta ja kohderyhmille voidaan nostaa esiin haluttuja sisältöjä monipuolisesti ja joustavasti.

Ulkoasu moderniksi konseptia kunnioittaen

Varovan sivuston visuaalinen ilme kaipasi uudistamista, joten loimme modernin ja raikkaan sivuston, joka edustaa Varovan brändiä. Visuaaliseen suunnitteluun sisältyi rautalankamallien ja sivuston ulkoasun suunnittelu brändin mukaiseksi. Lisäksi sivuston käyttöliittymän luominen helppokäyttöiseksi sekä kutsuvaksi oli Trimedian työmaata.

Varovan palvelut löytyvät nyt kootusti oman sivun alta. Lisäksi ajankohtaista-osiota uudistettiin aiempaa informatiivisemmaksi sivurakennetta kehittämällä sekä luokittelemalla uutiset uudelleen eri kategorioihin.

Löydä tietoa ja palveluita

Asiakkaalle räätälöidyt WordPress-lohkot antavat monipuolisen tavan tuottaa sisältöjä nopeasti ja helposti. Helppokäyttöiset WordPress-lohkot tukevat omalta osaltaan sisältöjen vaihtuvuutta ja ajantasaisuutta. Uudistetulla verkkosivustolla on käytössä helppokäyttöiset navigaatiot ja hakutoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi löytää etsimänsä entistä ketterämmin. Toteutimme sivustolle Liana-uutiskirjeintegraation, jonka avulla kävijät saavat aina ajankohtaiset polttoainelisä- ja logistiikkatiedotteet sekä ajankohtaiset uutiset sähköpostiinsa.

Kumppanuus jatkuu ylläpidon ja tukipalveluiden myötä

Varova sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Jätä kommentti