Teleste

Tekijä: Karhu Helsinki
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: yli 60 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Teleste Oyj on vuonna 1954 perustettu teknologiayritys, joka kehittää video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Yhtiön liiketoiminta jakautuu kahteen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Broadband Networks ja Public Safety and Mobility. Jälkimmäinen keskittyy tilaajaverkkojen ja videovalvontasovellusten kehittämiseen ja implementointiin, edellinen vastaa verkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Käytännössä Telesten vahvistimet tuovat internetin ja kaapelitelevision kerrostaloihin, ja liikenteen valvontajärjestelmät pitävät junat ja raitiovaunut aikataulussaan sekä sujuvoittavat muuta liikennettä.

Telesten uusi, WordPress-julkaisualustalle rakennettu verkkosivusto näki keväällä 2022 päivänvalon. Karhu Helsinki yhdessä Telesten kanssa konseptoi ja suunnitteli uuden verkkopalvelun, Karhu myös vastasi sivuston teknisestä toteutuksesta. Projekti työllisti useita ihmisiä pöydän molemmin puolin ja onnistui erinomaisesti siitä huolimatta, että se toteutettiin täysin etänä.

Käyttäjäkokemusta parannettiin niin sivuston rakenteen osalta kuin myös selkeiden ja tehokkaiden tuotefilttereiden avulla. Telesten tuotevalikoimassa on runsaasti samankaltaisia tuotteita, joita erottavat toisistaan muutamat ratkaisevat ominaisuudet. Tuotefiltterit suunniteltiin niin, että toteutus oli riittävän kevyt, mutta selkeytti tiedon löytämistä ja sen myötä paransi käyttäjäkokemusta selvästi.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä tavoitteena oli rakentaa verkkosivusto, jota on ilo päivittää. Julkaisualustana WordPress tarjosi tähän erinomaisen hyvän lähtökohdan. Muokkausnäkymät suunniteltiin niin, että ne tarjoavat kaiken tarvittavan, mutta niissä ei ole ylimääräisiä elementtejä. Sisällöntuottajilta saadut kiitokset kertovat, että päivittäminen sujuu kuten on toivottu.

Jätä kommentti