Team Sportia 10

Tekijä: Generaxion
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Team Sportia 10 on vuonna 1984 perustettu tamperelainen jääurheiluliike, joka tunnetaan laadukkaasta ja ammattitaitoisesta palvelustaan, sekä laajasta yhteistyöstä jääurheiluseurojen kanssa.

Yrityksen verkkosivusto uudistettiin aiemmasta, suljetun lähdekoodin vanhentuneesta ratkaisusta käyttäjäystävälliseksi ja mobiiliresponsiiviseksi WordPress-sivustoksi, josta verkkokauppaosuutta on tukemassa WooCommerce-lisäosa. Verkkokauppa sisältää 1500+ tuotetta, ja yhdestä tuotteesta voi olla valittavien ominaisuuksien vuoksi kymmeniä eri variaatioita.

Generaxion vastasi kokonaisuudessaan sivuston toteutuksesta, eli muun muassa sivuston visuaalinen ilme, tietorakenne sekä käyttäjäystävälliset palvelupolut ovat Generaxionin asiantuntijoiden käsialaa.

Verkkosivuprojektiin sisältyi myös kaksisuuntainen integraatio asiakkaan kassajärjestelmään. Integraatiossa tuotiin muun muassa tuotetiedot ja -saldot sekä tuotteisiin liittyvät kampanjat ja näiden tietojen päivitys lähes reaaliaikaisesti molempiin suuntiin. Myös WooCommercen suunnasta vietiin tietoja (tilaukset, muuttuneet saldot) takaisin kassajärjestelmään. Integraation toteutukseen aiheutui haasteita kassajärjestelmän ja WooCommercen tuotetietojen eroista, ja näistä johtuen muun muassa tuotevariaatiot piti yhdistellä useammasta kassajärjestelmän erillistuotteesta.

Kehitystyö integraatioiden ympärillä on jatkunut julkaisun jälkeen, ja lisäksi jatkuvaan kehitystyöhön asiakkaan kanssa kuuluu löydettävyyden kehittäminen, muun muassa sisällöntuotannon ja optimoinnin keinoin.

Jätä kommentti