Kärrykartano

Tekijä: Generaxion
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Julkisen organisaation tai yhdistyksen sivusto

Kiinteistö Oy Kärrykartano on Kurikan kaupungin omistama yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon kiinteistöosakeyhtiö. Yhtiön verkkopalvelu uudistettiin vuonna 2021 viimeisimpien kuntaliitosten jälkeen, vastaamaan käyttäjäystävällisesti kuntalaisten vuokra-asumisen tarpeisiin. Verkkopalvelusta löytyvät yhtiön vuokraamat noin 600 asuntoa.

WordPressilla toteutetun verkkopalvelun suunnittelussa kiinnitettiin erityistä huomiota hakutoimintoon sekä mobiilikäytettävyyteen. Uusi sivusto tarjoaa Kärrykartanon asiakkaille mahdollisuuden selata vapaita ja vapautumassa olevia asuntoja, sekä lähettää asuntohakemuksia, Palvelusta löytyy asuntoa hakevien lisäksi kattavasti tietoa myös nykyisille asukkaille.

“Sivusto näyttää hienolta ja toimii aivan loistavasti mobiilissa –kokonaisuus on todella ammattimaisen näköinen. Myös sivuston hallinta on paljon selkeämpi ja käyttäjäystävällisempi kuin edellinen. Käyttäjät löysivät myös nopeasti sivuston toiminnallisuudet: saamme hakemuksia ja muutosilmoituksia sitä kautta. Olen supertyytyväinen!”
Tiina Kankaanpää, toimitusjohtaja, Kärrykartano Oy

Jätä kommentti