Inklusiiv – I Started This.org

Tekijä: Kokku Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Kampanjasivusto

Kokku loi Inklusiivin kanssa omaperäiset verkkosivut heidän yrittäjyyteen kannustavalle I Started This -kampanjalle. Inklusiiv on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka missiona on edistää monimuotoisuutta ja inklusiivisuutta työelämässä. I Started This-kampanjan tavoite oli rikkoa yrittäjyyteen liittyviä stereotypioita, päivittää keskustelua yrittäjyyden ympärillä 2020-luvulle ja kannustaa yrittäjyyteen lähtökohdista tai taustasta riippumatta.

Inklusiiv etsi moniosaajaa, joka toteuttaisi niin verkkosivut omaperäisellä, puhuttelevalla tyylillä kuin myös I Started Thisin visuaalisen ilmeen ja mainoskampanjan. Kampanjan tavoitteena oli tavoittaa kampanjalla mahdollisimman suuri yleisö monikanavaisesti. Visuaalisen identiteetin tuli erottua massasta.

Rakensimme kampanjasivuston omalla teemallamme ja pidimme huolta, että sivuston tyyli erottuu. Koska kampanjan lähtökohtana oli stereotypioiden rikkominen ja yrittäjyyskuvan päivittäminen nykypäivään, myös WordPress-verkkosivut huokuvat modernia otetta värikkäällä toteutuksellaan. Huomiota herättävä värimaailma ja etusivun karusellin toteutus aikakauslehteä mukaillen olivat rohkea valinta. Kampanjan 47 yhteistyökumppania esiteltiin sivustolla näyttävästi pop-up elementtejä hyödyntäen.

Kampanja toteutettiin verkkosivustolla, sosiaalisessa mediassa ja online-tapahtumassa, jonka vuoksi toteutimme monenlaista täydentävää graafista sisältöä. Tuotimme asiakkaalle myös brand bookin ja digikirjan, johon koottiin kaikki kampanjan yrittäjätarinat.

Kampanja saavutti tavoitteensa herättäen keskustelua yrittäjyyden monimuotoisuudesta mm. Talouselämä ja Suomen Yrittäjät -medioissa. Kampanjasivulla mitattiin suuret kävijämäärät ja koko mainoskampanja saavutti yli 700 000 näyttökertaa ollen menestys ja viitoittaen tietä tuleville kampanjoille.

Jätä kommentti