Helsingin Jäätelötehdas – verkkosivusto

Tekijä: G-Works
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: alle 10 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Helsingin Jäätelötehdas on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, maan vanhin edelleen toiminnassa oleva jäätelön valmistaja ja alusta asti saman suvun hallinnassa. Siinä on perintöä kerrakseen.

G-Works toteutti Helsingin Jäätelötehtaalle täyden brändiuudistuksen, jossa verkkosivu oli yksi toteutettavista brändisovelluksista kioskiteippausten, pakkausten ja monen muun asian ohella.

Tämä lopputuote on nätti pikkusivusto, jossa on mukavasti väriä ja pikantteja yksityiskohtia, kuten Instagram-syöte ja animointeja. Sisältö on osin G-Worksin kynästä, kuvitus kokonaan.

Jäätelöitä koskevat kehut on kerätty tehtaan oikeilta, pitkäaikaisilta faneilta.

Luonnollisesti kaikki, missä on jäätelöä, on mahtavaa. Huomioitavaa tässä projektissa on kuitenkin myös se, että tässäkin sivustossa käytetään headless-ratkaisua, jossa WordPress on sisältövarasto ja frontti buildataan erikseen. G-Worksilla tämän ratkaisun kehittämisessä on päästy niin pitkälle, että se taipuu aivan hyvin myös pienemmän budjetin sivustoihin, joissa ei välttämättä ole mitään ihmeellistä tai maailmaa mullistavaa.

Riittää, että on hyvää jäätelöä.

Jätä kommentti