Alucar

Tekijä: Morgan Digital
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Alucar on maailman johtava puutavara-autojen päällerakentaja. Morgan konseptoi ja toteutti yhtiölle alan edistyksellisimmän verkkopalvelun, joka toimii samaan aikaan myynnin työkaluna ja valmiiden puutavara-autojen esittelyareenana. Sivuston uutishuone on koko yritysviestinnän pääkanava ja toimii samalla Alucar Eagle -asiakaslehden verkkojulkaisuna.

Morgan vastasi Alucarin sivuston konseptoinnista, käyttöliittymäsuunnittelusta, sisällöntuotannosta ja ohjelmoinnista. Sivusto on myös Morganin omassa hostingissa.

Alucarin sisältörikkaan ja myyntilähtöisen sivuston tehtävä on palvella puunkuljetusyrityksiä ja kuljettajia mahdollisimman monipuolisesti. Sivuston tärkeimmät osa-alueet ovat laajat tuotesivut, valmiit rakennetut autot ja uutishuone. Sivujen ylivoimaisesti suosituin osio ovat valmiit rakennetut autot. Autojen esittelyä ja selausta helpottamaan kehitimme filtteröintityökalun, joka suodattaa autoja näkyville käyttäjän valitsemien speksien mukaisesti.

Kokonaisuudessaan Alucarin sivusto tarjoaa harvinaisen runsaasti tietoa yrityksen tuotteista, laajoja artikkeleita alalta sekä satoja valmiiden autojen referenssejä. Kaikki eri osa-alueet kytkeytyvät toisiinsa tuotesivuilla, jotka ovat sivuston keskiössä. Jokaisen pankon ja komponentin omalla tuotesivulla esitellään tuotteen tarkat tiedot mittoineen, kuvineen, videoineen ja lisätiedostoineen. Parhaimmillaan tuotesivua voi rikastuttaa yhä lisää aiheeseen liittyvällä sisällöllä, jota haetaan muualta sivustolta. Näitä sisältöjä ovat esimerkiksi yhteensopivat muut tuotteet, Alucarin rakentamat autot, joissa kyseistä tuotetta käytetään sekä tuotteeseen liittyvät uutishuoneen artikkelit.

Jätä kommentti