Joululahjaksi uusi työpaikka web-alalla?

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 14 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Rekrytointimarkkina on web-alalla kiihtynyt talven tulon myötä varsin paljon. Vierityspalkin avoimet työpaikat –palsta on päivittynyt parhaimmillaan kymmeniä kertoja viikossa. Tällä hetkellä myös useampi alan firma hakee kokonaista tiimiä uusia työntekijöitä:

 • Sininen Meteoriitti hakee web-kehittäjiä Microsoft-teknologioilla toteuttamaan verkkopalveluita Helsingin Kalasatamaan. Erityisesti haun kohteena on kokonainen uusi SharePoint 2010 –tiimi.
 • Poutapilvi hakee useita php:tä hallitsevia web-kehittäjiä ja teknistä projektipäällikköä Turkuun. Vihjepalkkio on 1000 euroa.
 • Myös monet web- ja mobiilikehitystä tekevät yritykset hakevat jatkuvasti uusia tekijöitä. Esimerkiksi Futuricella on useita paikkoja avoinna erityisesti mobiili- ja widget-kehitykseen liittyen. Myös Digian avoimissa työpaikoissa on useita kymmeniä avoimia paikkoja niin SharePoint-osaajille, Web UI kehittäjille kuin mobiilikehityksen osaajille.

Muita viime aikoina aktiivisia hakijoita Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalla ovat olleet esimerkiksi Wunderman, Innofactor, Forum Virium Helsinki, White Sheep, Naviatech, Exove, Google Helsinki, Really Helsinki ja Deasign.

Vierityspalkin-listan uusia työpaikkoja voi helpoiten seurata tilaamalla RSS-syötteen. Myös Vierityspalkin Twitter-tilissä julkaistaan uudet ilmoitukset automaattisesti, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä kaikki ilmoitukset eivät mene läpi Twitteriin.

Tilaa avoimet työpaikat –RSS-syöte.

(*Toim. huom. Linkkejä poistettu toimimattomina.)

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!

1 kommentti “Joululahjaksi uusi työpaikka web-alalla?

 1. Sinisen Meteoriitin työntekijänä pieni oikaisu: Meteoriitti kyllä hakee kampanjassaan SharePoint-osaajia, mutta tarkoituksena on vahvistaa nykyistä SharePoint-tiimiä.

Kommentointi on suljettu.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun