Joululahjaksi uusi työpaikka web-alalla?

Perttu Tolvanen

Rekrytointimarkkina on web-alalla kiihtynyt talven tulon myötä varsin paljon. Vierityspalkin avoimet työpaikat –palsta on päivittynyt parhaimmillaan kymmeniä kertoja viikossa. Tällä hetkellä myös useampi alan firma hakee kokonaista tiimiä uusia työntekijöitä:

Muita viime aikoina aktiivisia hakijoita Vierityspalkin avoimet työpaikat –listalla ovat olleet esimerkiksi Wunderman, Innofactor, Forum Virium Helsinki, White Sheep, Naviatech, Exove, Google Helsinki, Really Helsinki ja Deasign.

Vierityspalkin-listan uusia työpaikkoja voi helpoiten seurata tilaamalla RSS-syötteen. Myös Vierityspalkin Twitter-tilissä julkaistaan uudet ilmoitukset automaattisesti, mutta toistaiseksi tuntemattomasta syystä kaikki ilmoitukset eivät mene läpi Twitteriin.

Tilaa avoimet työpaikat –RSS-syöte.

  1. Arttu says:

    Sinisen Meteoriitin työntekijänä pieni oikaisu: Meteoriitti kyllä hakee kampanjassaan SharePoint-osaajia, mutta tarkoituksena on vahvistaa nykyistä SharePoint-tiimiä.