WordPress-kehittäjä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Esmes Digital Oy

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Tekninen kehitys - front end

Viim. hakupäivä: 30.4.2022

Esmes Digital on vuonna 2012 perustettu kansainvälisesti palkittu luova digitaalinen studio.

Etsimme tekijäjoukkoomme WordPress-taikuria, jolla on vähintään vuoden työkokemus WordPress toteutuksista ilman valmisteemoja.

Meidät tunnetaan korkeatasoisten räätälöityjen WordPress ratkaisujen toteuttajana, mutta meillä pääset halutessasi tekemään myös erilaisia toteutuksia aina pienimuotoisesta mobiilikehityksestä verkkokauppoihin (WooCommerce kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä).

Tarjoamme mielenkiintoisten ja vaihtelevien projektien suorittamiseen huippuluokan työvälineiden lisäksi vapauden valita etätyön ja hybridimallin välillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen hello@esmes.fi

Lisätietoa antaa Tomi Castrén, 050-5473396


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun