WordPress Developer (senior)

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Valu Digital Oy

Paikkakunta: Jyväskylä tai Tampere

Palkkataso: 4 000–5 000 € / kk

Tyyppi: Tekninen kehitys - front end

Viim. hakupäivä: 30.9.2023

Etsimme jo kokemusta kerännyttä Senior WordPress Developeria osaksi Valun huipputiimiä. Valulla pääset kehittämään tunnettujen suomalaisten brändien verkkopalveluita. Projekteissa työskentelet projektipäällikön, suunnittelijoiden ja muiden kehittäjien kanssa tiiminä. Työpäiväsi saat rytmittää haluamallasi tavalla etänä tai toimistolla. Työskentelykulttuuri on kokeileva ja villejäkin ideoita saa heitellä. Meillä on aktiivista tuotekehitystä ja sinulla on mahdollisuus osallistua myös siihen.   

Valun tekijät ovat Suomen huippua ja osaamista löytyy laidasta laitaan, joten tässä joukossa on huikeat mahdollisuudet oppia koko ajan lisää. Kollegaa jeesataan mielellään eikä avun kysymistä tarvitse arastella. Panostamme laatuun ja se näkyy myös koodin tekemisessä.

Laadun lisäksi panostamme inhimillisyyteen. Meillä on kunnia-asia huolehtia sekä asiakkaista että työntekijöistä. Jos joku asia tökkii niin siihen puututaan. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja jos joku kaipaa tukea joko työn tai yksityiselämän haasteissa, niin sitä hän saa.

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen viesti HR Coach Laura Siltalalle osoitteeseen laura.siltala@valu.fi


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun