WordPress Developer

Yritys
Myynninmaailma Oy
Paikkakunta
Tampere, Oulu tai Seinäjoki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
5.12.2021

Haemme vakituiseen työsuhteeseen WordPress Developeria, joka innostuu asiakkaillemme toteutettavista laadukkaista verkkopalveluista.

Päivittäiset työtehtäväsi sisältävät pääasiallisesti WordPress-verkkosivujen ja WooCommerce-verkkokauppojen toteutus- ja kehitystöitä. Olet kokenut kehittäjä tai osaamisesi asiakastöissä jo näyttänyt lahjakkuus.

Tarjoamme sinulle paikan asiantuntevassa webtiimissämme, jossa pääset osallistumaan kiinnostaviin asiakasprojekteihin ja tekemään yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Voit työskennellä joustavasti etänä, mutta toivomme näkevämme sinua säännöllisesti myös jollain omista toimistoistamme joko Oulussa, Tampereella tai Seinäjoella. Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä Ilkka-Yhtymän toimistotiloissa Vaasassa, mutta silloinkin toivomme näkevämme sinut säännöllisesti myös omalla toimistollamme.

Tarjoamme sinulle:
Vahvan ammatillisen tuen – et jää yksin teknisten haasteiden kanssa
Kehittymismahdollisuudet urallasi, sillä olemme kovassa kasvussa.
Pääset mukaan huikeaan kasvutarinaan yhtenä ratkaisevana lenkkinä
Hyvät työsuhde-edut – meillä panostetaan työntekijöiden hyvinvointiin
Vapautta ja vastuuta. Kun homma sujuu, saat hoitaa tehtäviäsi itsenäisesti
Kannustavan työyhteisön: meillä palkitaan kehitysideoista ja palautteesta sekä yksilöä että tiimiä.
Avoimuus on myös yksi tärkeistä arvoistamme

Roolisi:
Toteutat laadukkaita verkkopalveluja asiakkaillemme.
Olet oman alasi asiantuntija, jolla on tietämys nykyaikaisista verkkopalveluratkaisuista
Kehität jatkuvasti omia taitojasi sekä yhteisiä toimintatapojamme
Toimit osana tiimiä, sillä meillä pelit voitetaan joukkueena!

Olet tehnyt töitä näiden asioiden parissa:
WordPress
Advanced Custom Fields
WooCommerce
HTML/CSS (ja SASS)
Javascript
PHP WordPress-kehittämisen näkökulmasta

Eduksi lasketaan:
integraatio-osaaminen
sujuva englannin kielen taito

Lisätietoja antaa Myynninmaailma Oy:n johtoryhmän jäsen, Digimoguli Oy:n toimitusjohtaja Arto Remes, arto@digimoguli.fi. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 5.12.2021 mennessä. Toimi kuitenkin ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana.

Myynninmaailma on vuonna 2011 perustettu B2B-markkinointitoimisto. Palvelutarjontaamme kuuluvat muun muassa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin ja markkinoinnin automaatio, viestintä sekä luovat palvelut, kuten verkkosivut, videot ja graafiset materiaalit. Myynninmaailman toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Tampereella ja Oulussa, mutta toimimme valtakunnallisesti.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva digitaalinen mediatalo. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Panostamme voimakkaasti niin nykyisten kuin uusien palveluiden ja mediaratkaisujen kehittämiseen. Kustannamme maakuntalehti Ilkka-Pohjalaista, viittä paikallislehteä (Suupohjan Sanomat, Komiat, Jurvan Sanomat, Järviseutu ja Viiskunta) ja kahta kaupunkilehteä (Epari ja Vaasa). Lisäksi tuotamme sekä digitaalisia että painettuja markkinointi- ja viestintäpalveluja yrityksille, yhteisöille ja kuluttajille yhdessä tytäryhtiöidemme Myynninmaailma Oy:n, somessa.comin ja MySomen kanssa. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 470 ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 45,9 M€.

Lisätietoa

Jätä kommentti