Web-suunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Winterbackwoods Oy

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end

Viim. hakupäivä: 8.2.2023

Winterbackwoods Oy on suomalainen kehitys- ja sijoitusyhtiö. Yhtiö tekee varhaisen vaiheen sijoituksia kasvuyhtiöihin. Etsimme Web-suunnittelijaa tekemään ja ylläpitämään kohdeyhtiöidemme WordPress-pohjaisia www-sivustoja.

Etsimme osa-aikaista tai täysipäivästä Web-suunnittelijaa. Työssäsi suunnittelet, kehität ja ylläpidät verkkosivustoja kohdeyhtiöillemme. Olet työskennellyt WordPress-ympäristössä vähintään muutaman vuoden tehden kotisivuja yrityksille. Olet käyttänyt WordPress-ohjelmiston lisäosia, teemoja ja sitebuilder-työkaluja (Avada, Elementor, jne)

Sinulla on hyvä visuaalinen näkemys ja omaat graafisen suunnittelun taitoja. Osaat tehdä helppokäyttöisiä, kohderyhmän tarpeet huomioivia verkkosivustoja. Olet perehtynyt verkkosivujen suunnitteluun ja hyvän käyttökokemuksen luomiseen. Ymmärrät vähintään perusteet SEO:sta.

Työ on monipuolista It-alan työtä yleensä 4-5 eri yrityksen parissa. Työssä pääsee näkemään startup-yhtiöiden markkinointia ja halutessasi osallistumaan myös muihin markkinoinnin tehtäviin. Muita käytössä olevia työkaluja ovat mm. ActiveCampaign, Pipedrive, Asana, Freshdesk, Goava.

Mitä etsimme

Toivomme, että olet sosiaalinen, tavoitteellinen ja kykenet viemään projekteja eteenpäin itsenäisesti, mutta osana markkinointitiimiä. Olet nopea oppimaan ja hands-on tekijä, joka saa asioita valmiiksi. Haemme ihmistä, joka on valmis ottamaan vastuuta ja on myös halukas sitoutumaan pidemmäksi aikaa.

Arvostamme sitkeyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pitää monia lankoja käsissä. Työssä hoidetaan useiden eri yhtiöiden web-sivustoihin ja markkinointiin liittyviä asioita, joten oman työn organisointikyky ja järjestelmällisyys on eduksi.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisen sijoitusyhtiön markkinoinnissa. Saat vaihtelevia ja monipuolisia työtehtäviä WordPress-pohjaisten sivustojen suunnittelun parissa.

Tukenasi on työyhteisömme muut asiantuntijat. Pääset oppimaan kokeneilta liiketoiminnan ja markkinoinnin osaajilta. Apunasi on myös ulkopuolisia resursseja, kuten kokenut UX/UI suunnittelija ja sisältöä tuottava markkinointitoimisto.

Palkkasi määräytyy osaamisesi ja soveltuvuutesi mukaan. Lisäksi tarjoamme etupaketin, joka sisältää työterveyshuollon, sekä työpaikkaruokailun palkitussa Tommi’s Kitchen ravintolassa. Tarjoamme myös täyden työmatkaedun, sekä muita virike-etuja.

Työ tapahtuu toimistollamme Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun