Web-kehittäjä Care-tiimiin

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Evermade

Paikkakunta: Helsinki, Turku, etätyö

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 28.6.2023 Haku on päättynyt

Oletko WordPress-kehittäjä, jolle asiakkaan menestyminen on sydämen asia? Ovatko HTML, CSS ja JavaScript sinulla hyvin hanskassa? Kiinnostavatko automaatiot ja erilaiset palvelinarkkitehtuurit? Etsimme nyt Care-tiimiimme kahta kehittäjää vastaamaan asiakkaidemme verkkopalveluiden ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Evermade Care on tukitiimimme, joka vastaa asiakkaidemme sivustojen, palveluiden ja verkkokauppojen päivittäisestä toiminnasta, ylläpidosta ja pienimuotoisesta kehittämisestä. Carella on tärkeä rooli liiketoiminnassamme, sillä tiimi varmistaa, että asiakkaamme saavat kumppanuudestamme kaiken irti. Care-kehittäjän roolissa autat kehittämään asiakkaidemme verkkopalveluita: toteutat uusia ominaisuuksia, ja mikä tärkeintä, autat asiakkaitamme mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Care-tiimi työskentelee tiiviisti yhdessä ja sen jäseniä yhdistää halu ratkaista asiakkaiden haasteet. Tiimiläisiä tapaat Helsingin toimistolla, mutta meillä työt hoituvat joustavasti myös etänä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden kehittäjien kanssa. Alkutaipaleella sinua tukevat erityisesti esihenkilösi ja perehdyttäjäsi Anton, tiimin lead-kehittäjä Jere ja yli 30-henkinen kehittäjäyhteisömme. Lisäksi tiimissä on kaksi muuta kehittäjää ja oma palvelupäällikkö, joka huolehtii työn priorisoinnista ja resursoinnista.

Meillä saat:
– Vakituisen kokopäivätyön ja joustoa työajan sekä paikan suhteen – toivomme silti näkevämme sinua aika ajoin viihtyisällä toimistollamme Helsingissä tai Turussa
– Kannustavan ja avoimen työyhteisön, sekä rennon ja lämminhenkisen työilmapiirin, jossa viihdyt varmasti
– 12 päivää vuodessa oppimiseen ja itsesi kehittämiseen – voit esimerkiksi osallistua alan tapahtumiin tai edistää open-source -kehitystä
– Työskennellä mielenkiintoisen ja laaja-alaisen asiakasjoukon kanssa – Care-asiakkaisiimme lukeutuvat mm. Porsche, Slush, Alan Wake, Suomen Sydänliitto ja Suomen Elokuvasäätiö
– Osallistua yhteisiin tapahtumiin ja hauskanpitoon
– Mahdollisuuden olla mukana sisäisissä kehityshankkeissamme, mm. tietoturvan ja automaation kehittämisessä
– Hyvät henkilöstöedut, mm. mittavat terveydenhuollon palvelut, liikunta- ja kulttuuriedut sekä vakuutuksen myös vapaa-ajan tapaturmien varalle
– 3000-4000 euron kuukausipalkan, joka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan

Näitä odotamme:
– Olet aiemminkin toiminut verkkosivukehityksen ja erityisesti WordPressin parissa
– Sinulla on vankka ymmärrys PHP-ohjelmointikielestä
– HTML, CSS, SCSS ja Javascript ovat sinulla hyvin hallussa
– Sinulla on Linux-osaamista: paketinhallinnan tuntemusta (apt ja Composer), kokemusta nginx-palvelinympäristöstä ja Dockerista sekä Bash- ja Python -ohjelmointikielten osaamista
– Kokemusta CI/CD -työkaluista ja kehitystyökaluista kuten npm, gulp, webpack ja git
– Olet aito tiimipelaaja, mutta käsittelet asiakkaiden pyyntöjä myös itsenäisesti ja proaktiivisella otteella
– Osaat pyytää apua, kun et pääse eteenpäin, ja autat myös mielelläsi muita Evermaden kehittäjiä ja jaat tietotaitoasi
– Tekemistäsi ohjaa into ja palo kehittyä ammatillisesti
– Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia

Nämä katsomme eduksi:
– React-ohjelmointikielen osaaminen
– Tietämys Ansiblesta
– UI/UX -kokemus

Innostuitko? Mahtavaa! Emme malta odottaa, että pääsemme lukemaan hakemuksesi ja tutustumaan sinuun. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävästä, ota yhteyttä Evermaden HR-asiantuntijaan Iinaan (iina.nuottimaki@evermade.fi). Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä elokuun aikana.

Hakuprosessimme pähkinänkuoressa:
– Lähetä meille hakemuksesi, CV:si ja työnäytteesi!
– Ensiksi tapaat tiiminvetäjän Antonin sekä Iinan, joka vastaa rekrytoinnin etenemisestä.
– Suoritat kooditestin, jolla arvioimme osaamistasi
– Toteutamme teknisen haastattelun, jossa saat myös palautetta kooditehtävästäsi
– Rekryn viimeisessä vaiheessa pääset tapaamaan tulevan tiimisi
– Jutellaan tarjouksesta ja käydään läpi työsopimus
– Tervetuloa Evermadelle!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun