Web-kehittäjä

Yritys
Studentwork
Paikkakunta
Espoo
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
5.4.2019

Näetkö itsesi kehittämässä ohjelmistoja asiakkaan tarpeisiin innovatiivisessa kasvuyrityksessä? Haluatko tulla tiimiin heti uuden pääkaupunkiseudun toimiston perustuksesta alkaen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistokehittäjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Buutti Oy:lle, web-kehittäjää alkuun 6 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Web-kehittäjänä Buutissa toimit osana kovassa kasvussa olevaa, erittäin teknologiavetoista yritystä, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 30 työntekijää. Nyt Buutti on perustamassa Espooseen uutta aluetoimistoa. Buutilla pääset osaksi matalan hierarkian kasvuyritystä, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan ja jossa uudet ideat otetaan avoimesti vastaan. Työtehtävistä ja projekteista keskustellaan työntekijän kanssa tarkasti jokaisen henkilön kyvykkyys, osaamistausta ja tekemishalu huomioiden – tavoitteena aina onkin saada oikeat henkilöt oikeisiin projekteihin!

Buutti Oy on perustettu Oulussa vuonna 2017 ja heidän toimintansa lähtökohtana on siitä lähtien ollut innostaa lisää ihmisiä tekniikan alalle. Buutti on nopeasti kasvanut 4 hengen IT-koulutusyrityksestä kymmenien osaajien ohjelmistokonsultointi- ja IT-koulutusorganisaatioksi. Suurimmat asiakkuudet ovat tietoliikennetekniikan ja terveydenhuollon toimialoilta ja Buutti on laajentamassa kehitystyötään myös finanssialan sekä autoalan ratkaisuihin. Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: https://buutti.com/

Pääasialliset tehtävät

Liityt osaksi kehitystiimiä kuluttaja-asiakkaille suunnattujen verkkopalveluiden toteuttamiseen
Käytät työssäsi moderneja web-teknologioita. Työssäsi voi myös tulla vastaan esimerkiksi funktionaalinen ja reaktiivinen ohjelmointi sekä frontend-testiautomaatio
Olet läheisesti tekemissä yleisimpien mittalaitteiden kanssa (oskilloskooppi ja spektrianalyysi)
Osallistut myös hardware-dokumentaation käynnistämiseen

Odotamme sinulta

1-2 vuoden kokemusta JavaScriptistä, HTML:stä, CSS:stä
Osaamista Reactista tai Preactista
Proaktiivista työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
Hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

Kehittyä ja viedä osaamistasi eteenpäin sinua kiinnostavissa asiakasprojekteissa
Päästä mukaan uuden toimiston perustamiseen heti alkuvaiheilta asti
Saada mukava ja rento työporukka ympärillesi
Tulla osaksi yrityskulttuuria, jossa oma ääni on helppo tuoda kuuluviin

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.4.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään toukokuun 2019 alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio p. 040 940 2481 (arkisin 9-15) tai sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.

Lisätietoa

Jätä kommentti