Web- ja mobiilisovelluskehittäjä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: CPU Oy

Paikkakunta: Joensuu tai etä

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Viim. hakupäivä: 14.4.2023 Haku on päättynyt

Haemme nyt Ceepos- maksamisen alustan tuotekehitystiimiin vahvistukseksi uutta web- ja mobiilisovelluskehittäjää.

Olemme Suomen johtava julkisen sektorin maksamisen ratkaisujen toimittaja Ceepos- maksamisen alustalla, joka sisältää toimialan kattavimmat ja nykyaikaisimmat ratkaisut kassa-, verkko- ja mobiilimaksamiseen.

Asiakkaisiimme kuuluu mm. kaupunkeja, kuntia, oppilaitoksia, valtion virastoja sekä autoliikkeitä, jotka pyrkivät kehittämään maksamistaan yhä nykyaikaisemmaksi aina asiakkaan tekemästä ostotapahtumasta taloushallintoon ja kirjanpitoon saakka.

Kehitämme Ceepos -maksamisen alustaa vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin ja integroitumaan laajojen organisaatioiden muihin järjestelmiin saumattoman palvelukokemuksen takaamiseksi asiakkaille uimahalleissa, kirjastoissa, oppilaitosten ravintoloissa ja jäteasemilla.

Kuulumme uuteen pohjoismaiseen Confirma Software-konserniin, joka tarjoaa muun muassa maksamisen, asiakaspalvelun ja toiminnanohjauksen ratkaisuja yli tuhannelle julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Etsimme web- ja mobiilisovelluskehittäjää, joka viihtyy osana kansainvälistä konsernia, mutta on yhtä lailla kotonaan nykyaikaisissa toimitiloissamme Joensuussa.

Odotamme sinulta:
– näkemystä ja kokemusta web- ja mobiilisovellusten kehittämisestä
– kokemusta nykyaikaisista ja perinteisemmistä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmistä
– halua kehittyä työssäsi ja kehittää ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin
– kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn, että työskentelyyn osana asiantuntevaa tiimiämme

Olet etsimämme henkilö, jos teknisistä taidoistasi löytyy tämä kolmikko: React, WordPress, PHP

Tarjoamme sinulle:
– vakaan ja perinteikkään IT-talon hyvät puolet yhdistettynä tuoreen kansainvälisen konsernin tarjoamiin etenemismahdollisuuksiin
– monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa erityisosaamista
– kattavat työsuhde-edut: mm. lounasetu, liikuntaedut (ryhmässä/yksin), erilaiset kulttuuritapahtumat, laajennetut työterveyspalvelut ja sairauskuluvakuutus, hieronta, joustavat työajat, työporukan yhteiset tapahtumat ja matkat
lähellä Joensuun keskustaa sijaitsevat uudet toimitilat, joissa työntekijän oma työrauha on huomioitu sekä mahdollisuuden omaan autopaikkaan
– mahdollisuus tehdä etätyötä halutessasi
– mukavan ja rennon työyhteisön, jonka meininkiin on helppo päästä mukaan
– kilpailukykyisen palkan

Työpaikka sijaitsee Joensuussa, mutta mahdollistamme myös työskentelyn etänä.

Ilosaarirockistaan tunnettu yliopistokaupunki Joensuu tarjoaa työn vastapainoksi loistavat mahdollisuudet nauttia paikallisesta kulttuuri- ja urheilutarjonnasta sekä retkeilyreiteistä esimerkiksi Kolin kansallismaisemassa.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun