Web Developer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Hion

Paikkakunta: Tampere

Tyyppi: Tekninen kehitys - front end, Tekninen kehitys - back end

Viim. hakupäivä: 30.4.2022

Kiinnostaako käyntikorttisivut ja valmisteemojen sörkkiminen? Ei? Hyvä, ei meitäkään!

Mitä tarkoittaa Suomen kovin WordPress-tiimi

No ensinnäkin se tarkoittaa sitä, että teemme enterprise-tason WordPress -verkkosivustoja. Tästä hyvänä esimerkkinä ovat mm. Laatumaa, KKV, Reka, Elematic ja Tampereen kaupunki. Olemme jäätävän ylpeitä työstämme, ja tiimimme on teknisesti todella taitavaa sakkia! Taitoa ja osaamista jaetaan mm. koodikahveilla ja vastaavien kehittäjien meetupeissa.

 • Koodikahvit on kaksi kertaa viikossa pidettävä tapaaminen, johon voi osallistua etänä. Koodikahveilla käsitellään devauksessa ilmenneitä ongelmia ja onnistumisia. Koodikahveilla jokainen voi myös ehdottaa mieleen tulleita kehittämisideoita niin projektien kuin yleisen toiminnankin suhteen. Mikäli kehittämisidea todetaan porukalla potentiaaliseksi, katsotaan sille kehitysaikaa esimerkiksi seuraavalle DevFriday:lle.
 • Vastaavien kehittäjien meetupit: vastaavien kehittäjien meetuppeihin kokoontuu projektien vastaavat kehittäjät. Niissä jaetaan tietoa eri projektien vastaavien kehittäjien välillä, jonka jälkeen tieto jalkautetaan koko WP-tiimille. Vastaavien kehittäjien meetupeissa käsitellään mm. teknisiä asioita, prosesseja ja tiimitoimintaan liittyviä asioita.
  WordPress-tiimillämme on korkeat koodilliset laatustandardit. Koodin laatutason varmistamme siten, että jokainen koodirivi käy läpi katselmoinnin ennen kuin koodi laitetaan tuotantoon. Koodista saadaan myös kommentteja ja palautetta, joka auttaa meitä oppimaan ja kehittymään.

Meillä ei sörkitä valmisteemoja. Suunnitelijamme luovat asiakkaiden tarpeita vastaavat teemat, joissa myös saavutettavuus on otettu tarvittaessa huomioon. Itse suunnitelluissa ja toteutetuissa teemoissa on myös etuna se, että teeman koodipohja tulee olemaan meillä hyväksi koettujen tapojen ja tekniikoiden mukaista.

Sisäisen devops-tiimimme tuen avulla hostaamme itse asiakkaidemme verkkosivut omissa ympäristöissämme alusta loppuun saakka. Jatkokehitystiimimme huolehtii valmistuneiden projektien jatkokehityksestä ja teknisestä ylläpidosta.

Pienimmät projektit ovat kestoltaan noin 2 kuukautta (education.tampere, datariina). Enterprise-tason projektit kestävät parhaimmillaan jopa vuoden (vaasa.fi). Koska toteutamme pääsääntöisesti laajoja WordPress-verkkosivustoja, niin kukin devaajamme voi keskittyä vain yhteen projektiin kerrallaan. Toki välillä tulee päällekkäisyyksiä, mutta siksi sitä voimakasta kasvua nyt haetaankin – haluamme mahdollistaa sen, että devaajamme voisivat entistä paremmin keskittyä heille itselleen mielekkäisiin töihin ja projekteihin.

Projektityöskentelyyn tuo lisämaustetta mm. mahdollisuus osallistua open source -projektien kehittämiseen. Kaikki itse kehittämämme työkalut ja lisäosat WordPressiin ovat avointa lähdekoodia, ja kehittämistä ja ylläpitoa riittää niin ACF Codifierissa, DustPressissa, Geniem Rolesissa kuin RediPressissäkin.

Sinulta toivomme ja sinulle tarjoamme

 • Kokemusta WordPress-maailmasta: olet jo luovinut läpi haastavien projektien, onnistunut toteuttamaan asiakkaan toiveita ja ratkonut alussa mahdottomalta tuntuvia ongelmia.
 • Tulet työskentelemään seuraavilla teknologioilla: PHP, WordPress, MySQL/MariaDB, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery, git ja Docker.
 • Pääset oppimaan myös näitä teknologioita, mikäli et niitä jo osaa: Redis, SASS, ES6, Webpack ja RediSearch.
 • Et malta odottaa, että saat hyppysiisi DustPress-sovelluskehyksemme.
 • Olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä sekä reippaasta työn tekemisestä.
 • Et tarvitse ketään vahtimaan työsi etenemistä – olet itseohjautuva ja osaat itsenäisesti kommunikoida projektitiimissä työn etenemisestä.
 • Kysyt, jos jäät jumiin ja arvostat asiakkaita yhtä lailla niin kuin työtovereitasikin.
 • Saat palkkaa 3 200 – 4 200 € / kk + hyvät edut.
 • Työnkuva voi vaihdella – otamme toiveesi huomioon

Meillä on hyvin monipuolisia rooleja ja työnkuvat voivat vaihdella paljonkin: osa devaajista toimii mentoreina, muutaman vastuulla on järjestää WP-tiimin koodikahveja ja osallistua rekrytointeihin. Lisäksi osa WP-devaajistamme osallistuu tarjousten kirjoittamiseen ja määrittelyihin. Toki on myös paljon niitä, jotka nauttivat itse koodaamista ja haluavat vain ja ainoastaan keskittyä siihen.

Meillä kaikki tekevät pääasiassa sekä fronttia että bäkkiä, mutta projekteja pyritään valitsemaan työntekijöillemme siten, että devaajamme saavat tehdä sitä mistä nauttivat: toiselle se on fronttia, toiselle bäkkiä ja kolmannelle se on fullstackia.

Matalahierarkisuus on meille hyvin ominaista. Toimari istuu devaajien keskellä, ja kukaan ei hengitä niskaan, kun teet hommia. Yrityksenä kaihdamme bisnesjargonia ja pönötystä. Toisaalta arvostamme erilaisuutta: meillä kukin saa olla oma itsensä – ketään ei pakoteta muottiin. Meille on ominaista halu auttaa toinen toistamme. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä saa aina kysyä, ja apua saakin erittäin nopeasti – oli kyse sitten ohjelmointiin liittyvästä pulmasta tai jostain henkilökohtaisesta haasteesta.

Meille on helppo hakea

Jos innostuit lukemastasi ja haluat, että olemme sinuun yhteydessä, niin juttele rekrybotin kanssa verkkosivuillamme. Yhteydenoton jälkeen lähetämme sinulle rekrytehtävän, jonka avulla pääset tutustumaan DustPress-sovelluskehykseemme. Mikäli rekrytehtävän tekeminen ei ajallisesti ole mahdollista tarjoamme myös muita vaihtoehtoja todentaa osaamisen.

Yhteydenotot käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja teemme palkkauspäätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun