Web Developer, WordPress

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Generaxion

Paikkakunta: Lappeenranta, Helsinki, Turku tai Tampere

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end

Viim. hakupäivä: 23.6.2022

Haemme WordPress-kehittäjiä täydentämään tiimiämme. Etsimme niin uraansa aloittelevia kuin jo hieman pidempään WordPressin kanssa työskennelleitä asiantuntijoita.

Olemme digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä, ja tuemme asiakasyritystemme strategiaa ja liiketoiminnallisia tavoitteita toteuttamalla muun muassa niitä tukevia verkkopalveluja.

Etsimme useita WordPress-kehittäjiä toteuttamaan tuotteistettuja verkkopalveluratkaisujamme. Tiimikavereistasi enemmistö työskentelee Lappeenrannassa, joten se olisi ihanteellinen sinunkin tukikohdaksesi. Voit kuitenkin työskennellä myös Helsingissä, Tampereella tai Turussa – ja joustavasti myös etänä.

Millainen työ sinua meillä odottaa?
WordPress-kehittäjänä työskentelet osana Platforms & Automation -tiimiä, jossa ei ainoastaan seurata alan kehitystä, vaan siihen myös vaikutetaan. Suhtaudumme kunnianhimoisesti sinunkin osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toteutamme WordPress sivustot käyttäen Axio-teemaa (https://axio.generax.io/). Tapaamme toteuttaa verkkopalveluja voit tutustua verkkopalvelumme Verkkosivut-osiossa. Viimeaikaisia WP-asiakkaitamme ovat muun muassa Groweo, KT-Shelter , Zeroni ja Logitri.

Toteutat eri toimialoja edustavien asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteisiin vastaavia verkkopalveluja. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden teknisten toteuttajien, luovan sisällöntuotannon asiantuntijoiden sekä asiakkuusjohtajien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sisäiseen WP-kehitystyöhön.

Näillä eväillä menestyt
Sinulla on kova halu kehittyä web-kehittäjänä. Ymmärrät verkkopalvelujen merkityksen osana digitaalisen markkinoinnin tuloksellisuutta, ja haluat auttaa asiakkaitamme menestymään.

Hallitset WordPressin frontend- ja backend-teknologiat, actionit, filtterit, transientit, cachet sekä lisäosien kehityksen.

Sinulla on vahva ohjelmointiosaaminen, etenkin PHP:lla. Sinulle ovat tuttuja myös seuraavat teknologiat: SCSS, JS, HTML5, Gulp ja muut fronttityökalut, Moderni JS (ES6) ja JS-kirjastot (React) sekä Git. Sinulle on eduksi, jos hallitset myös seuraavia: Nginx, Vagrant, palvelinpääty ja komentorivitaidot. Samoin osaaminen hajautetuista pilvipalvelualustoista (Google Cloud, AWS), sekä yleisimmistä integraatioista (muun muassa REST, JSON, XML ja SOAP) on työssäsi eduksi.

Taito viestiä luontevasti suullisesti ja kirjallisesti on edellytys työssäsi onnistumiseen. Työskentelet ratkaisukeskeisesti osana tiimiä ja kykenet johtamaan omaa työtäsi.

Haluamme, että kehityt ja viihdyt
Olemme innostava ja reilu asiantuntijayhteisö, jossa kaikki saavat olla oma itsensä. Esihenkilöt ja kokeneemmat asiantuntijat tukevat kasvuasi valmennuksellisella otteella.

Voit suunnitella arkesi joustavan monipaikkatyön ympärille, myös normaaliaikoina. Tarjoamme vuosittain myös mahdollisuuksia yhteisölliseen etätyöhön esimerkiksi Espanjassa tai luonto- ja hiihtokohteissa.

Terveydenhuoltomme on järjestetty reilusti lakisääteistä laajempana kattaen myös muun muassa erikoislääkäreiden vastaanotot. Tarjoamme myös kattavan kokonaisuuden muita työsuhde-etuja (lounas-, liikunta- ja kulttuuri-, hieronta- sekä polkupyöräedut).

Osana voimakkaasti kasvavaa pohjoismaista yritystä sinun on mahdollista valita urapolullesi myös kansainvälinen suunta – tällä hetkellä toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa yhteensä yli 10 paikkakunnalla.

Kysy lisää tai jätä hakemus!
Mikäli tunnistit itsesi ylläolevasta kuvauksesta, hae nyt – rekrytoimme uusia asiantuntijoita heti sopivia löydettyämme. Kerro hakemuksen yhteydessä myös palkkatoiveesi sekä millä paikkakunnalla haluat työskennellä. Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Valkeila (pasi.valkeila@generaxion.fi). Puhelimitse voit keskustella keskiviikkoisin klo 13–14, puh. 050 415 2059.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun