Web Developer (WordPress)

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: DigiHaavi

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 2 000–3 000 € / kk

Tyyppi: Tekninen kehitys - front end, Tekninen kehitys - back end

Viim. hakupäivä: 30.11.2022

Oletko aikaansaava WP fanittaja, jolta taipuu kotisivut ja verkkokaupat unissakin? Tule mukaan DigiHaavin tekijäksi ja osalliseksi mielenkiintoisiin projekteihin. Teemme useammalle pienelle / keskisuurelle ja isolle toimijalle konsultin asenteella verkkokehitystä!

Digihaavi työpaikkana:

Pieni 4-henkinen digitoimisto Helsingin puistolasta. Luomme asiakasprojekteja personoidusti ja asiakkaan budjetin mukaisesti. Teemme tiiminä projekteja ja myös itsenäisesti, tuemme ja autamme kun tarve ilmenee.

Hallitset nämä:

– WordPress
– WooCommerce – Gutenberg

Nämä teknologiat pitää olla tuttuja:
– HTML
– CSS
– JS
– MySQL
– Gutenberg
– Kadence
– React
– Vue.js

ISOA plussaa:

– Headless tuntemus
– Backend teknologiat
– Adobe Xd/Figma/MIRO kokemus

Olisi hienoa kuulla teknologia osaamisestasi ja saada muutama työnäyte / projekti jossa olet ollut. Tule mukaan digihaavin porukkaan!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun